MTK: Vass Ádám külföldre menne, de lehet, hogy marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.03. 15:12
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az MTK megtartaná a télen fél évre szerződtetett középpályást, Vass Ádámot. A lehetséges jövőről a játékos menedzserét, Paunoch Pétert kérdeztük.

„Az MTK szeretne hosszabbítani Vass Ádámmal, aki azonban elsősorban külföldön folytatná. Ettől függetlenül nem zárható ki, hogy végül mégis itthon marad, még semmi nem dőlt el. Ez a fél év felemásra sikerült. Azzal a céllal igazolt az MTK-hoz, hogy újra játékba lendüljön, állandó szerepet kapjon. Ez teljesült is, viszont a korábbi hosszabb kihagyás után még nincs százszázalékos erőállapotban, és ha ezen a téren előre tud lépni, akkor a játéka is dinamikusabbá válhat a jövőben” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a középpályás menedzsere, Paunoch Péter. Paunoch Péter.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Batizi-Pócsi Balázs (Tatabánya – kölcsönből vissza), Deutsch Bence (SZTK – kölcsönből vissza), Rácz Ferenc (PMFC – kölcsönből vissza?),Sipos Bence (SZTK – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Batik Bence (Ferencváros – kölcsönből vissza?), Eppel Márton (Paks – kölcsönből vissza), Fejes András (Videoton – kölcsönből vissza?), Vass Ádám (?)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik