MTK: Torghelle a szezon végéig aláírt - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.06. 10:34
null
Megkezdte a felkészülést az MTK, a keretben Torghelle Sándor volt az új arc (Fotók: Török Attila)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK hivatalos honlapján közölte: Torghelle Sándor aláírt a klubhoz. A 31 esztendős támadó a szezon végéig kötelezte el magát Garami József csapatához.

 

Torghelle Sándor 2003-ban a Budapest Honvédtól igazolt az MTK-hoz, amelynek színeiben a 2003–2004-es szezonban 22 bajnokin 9 gólt szerzett. Az idény után légiósnak állt, és megfordult többek között Angliában, Németországban és Görögországban is, mielőtt 2011-ben hazatért és a Honvédhoz szerződött. Legutóbb a Videotonban futballozott.

Torghelle Sándor másodszor szerződött az MTK-hoz
Torghelle Sándor másodszor szerződött az MTK-hoz

Az MTK hétfőn hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 31 éves csatár visszatért a klubhoz és a szezon végéig szóló szerződést írt alá. Mozgalmas a hétfő az MTK számára: a fővárosi gárda korábban bejelentette, hogy új tulajdonos érkezik és Garami József szerződését meghosszabbítják.

„Úgy érzem, hogy elérhető a bennmaradás. A keret ősszel összeállt, akkor lehetnek problémáink, ha egy-két játékos kiesik. Ezért a keret szélesítése érdekében szeretnénk igazolni, három-négy játékossal tárgyalunk, közülük ma Torghelle Sándor csatlakozott a kerethez, de elképzelhető, hogy a héten még lesznek érkezők” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Garami József szakmai igazgató.

A szerződést hosszabbító Garami kérdésünkre nem cáfolta, hogy Vass Ádámmal is egyeztetnek.

Az első tréning után az NSO kérdésére Torghelle Sándor is nyilatkozott a visszatéréséről.

„A mostani keretből már senkivel sem játszottam együtt, Garami Józsi bácsival viszont dolgoztam, mielőtt Angliába szerződtem volna. Természetesen azóta sok minden változott. Teljesen más szituáció lesz ez, élet-halál küzdelem folyik a bennmaradásért. Tisztában vagyok a saját felelősségemmel. Nagy felelősségem lesz abban, hogy benn marad-e az MTK. A tapasztalatommal próbálom segíteni a csapatot, hisz én vagyok az egyik legidősebb – a kortárs Kanta Józsival azért hamar megtaláltuk a közös hangot" – nyilatkozta a 42-szeres magyar válogatott Torghelle.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Torghelle Sándor (szabadon igazolható, legutóbb Videoton)
Távozott/távozhat: Baki Ákos (Swansea ?), Varga Szabolcs (Heerenveen – Hollandia)
Kiszemeltek: Kenesei Krisztián (Lombard Pápa), Lázok János (Győri ETO), Tököli Attila (Paks), Vass Ádám (Oostende – Belgium)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik