MTK: távozik a rutinos csatár – „olyan klubot keres, ahol még alkothat”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.06. 07:44
Szerződése lejártával a nyáron nagy valószínűséggel távozik az NB I-be visszajutott MTK Budapest labdarúgócsapatától a 31 éves Hrepka Ádám – erről a csatár menedzsere, Horváth Zsolt beszélt a Nemzeti Sport Online megkeresésére.

„Nagyon úgy fest, hogy Hrepka Ádám nem marad az MTK-nál– válaszolta a csatár jövőjét firtató kérdésünkre képviselője, Horváth Zsolt.Olyan klubot keresünk neki, amelynél még alkothat. Rengetegszer bizonyította már, hogy képes meghatározó játékossá válni, leendő csapatánál is erre törekszik majd.”

Hrepka 2014-ben tért vissza az MTK-hoz, amelynél a most befejeződött szezonban, az NB II-ben 24 meccsen lépett pályára, de ehhez képest csak 900 percet töltött a pályán, vagyis legtöbbször csereként jutott szóhoz. Viszont így is szerzett hat gólt és volt két gólpassza is a bajnokságban. A Magyar Kupában öt meccsen négyszer volt eredményes.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MTK-NÁL
Érkezők: George Patrick Ikenne-King (nigériai, Bp. Honvéd – szabadon igazolhatóként), Karacs Dániel (Monor), Jevhen Szelin (ukrán, Aszterasz Tripolisz – Görögország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Myke Bouard Ramos
(brazil, Haladás), Vogyicska Bálint (Vasas, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Bognár István (Mezőkövesd), Jarin Hasszan (izraeli, Hapoel Petah-Tikva – Izrael, próbajáték), Pintér Ádám (Greuther Fürth – Németország), Manjrekar James (kanadai, Vasas), Sigér Dávid (Balmazújváros)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: Karacs Dániel (Monor), Palincsár Martin (Monor), Sági Milán (Monor), Szabó Dominik (Monor), Szerencsi Miklós (Monor), Szuhodovszki Soma (Monor)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Hrepka Ádám
(lejár a szerződése), Khaly Thiam (szenegáli, Levszki Szófia – Bulgária, kölcsön után végleg)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik