HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.01.10 10:23 Frissítve: 2017.01.10 11:05

MTK: szerződtették a Haladás olasz-argentin támadóját

Az MTK Budapestben folytatja pályafutását Leandro Martínez. A Szombathelyi Haladástól érkező labdarúgó kölcsönben, vételi opcióval került a kék-fehérekhez – adta hírül a fővárosi klub a hivatalos honlapján.

Leandro Martínez már a fővárosi kék-fehérek mezében (fotó: mtk.hu)

 

Az 1989-es születésű Leandro Martínez a magyar élvonalban 63 mérkőzésen 19 gólt szerzett, a Bp. Honvéd és a Győri ETO FC után legutóbb a Haladás keretéhez tartozott, de az ősszel kölcsönben az olasz Lucchesében szerepelt.

Mészöly Géza, a szombathelyiek vezetőedzője a múlt héten jelezte: az olasz-argentin támadó visszatért a Haladáshoz, de csak átmenetileg – a Nemzeti Sport Online már akkor úgy értesült, hogy az MTK lehet a korábbi U20-as válogatott játékos célpontja.

„Sokat tudok az MTK hagyományairól – idézi az mtk.hu Leandro Martínezt. – Fantasztikus a megnyert huszonhárom bajnoki cím, rendkívül büszke vagyok arra, hogy ilyen tradíciókkal rendelkező klubhoz csatlakozhatok. Remélem, hogy hozzá tudok járulni a csapat sikereihez, ha kell, akkor gólokkal, de alapvetően a játékommal.”

„Leo Martínez olyan játékos, aki már bizonyított Magyarországon, tehát nem ismeretlen labdarúgó érkezik hozzánk – kommentálta a csatár szerződtetését Domonyai László klubigazgató az MTK honlapján. – A tabellán pillanatnyilag elfoglalt helyezésünk azt kívánja, hogy erősítsünk a csapaton. Elképzelésünk szerint új szerzeményünk beváltja a hozzá fűzött reményeket, és góljaival segíti az MTK Budapestet céljai elérésében.”

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK-NÁL
Érkezők:
Nikházi Márk (DVTK)
Kölcsönbe érkezők: Leandro Antonio Martínez (argentin-olasz, Haladás, az ősszel kölcsönben AS Lucchese Libertas – Olaszország)
Kölcsönből visszatérők: Jakab Dávid
(ZTE FC, ?), Khaly Iyane Thiam (szenegáli, Chicago Fire – Egyesült Államok)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:

Távozók:
Kölcsönbe távozók: Demjén Patrik (Dorogi FC)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Szatmári Lóránd

 

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.