MTK: négy klub, amelynek nemet mondott László Csaba

Vágólapra másolva!
2014.07.13. 10:47
null
László Csaba az MTK játékosmegfigyelője lett
László Csaba a litván szövetségi kapitányi poszt mellett négy külföldi klub vezetőedzői ajánlatát is visszautasította, mielőtt a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest nemzetközi játékosmegfigyelő rendszerének igazgatója lett.

 

„Elsorolom, milyen lehetőségeket hagytam ki az MTK ajánlata miatt. Marasztaltak Litvániában, ahol legutóbb szövetségi kapitányként dolgoztam, és ahol nagyon is megbecsülnek a mai napig. Mondom, maradhattam volna – mondta László Csaba a Nemzeti Sportnak. – Aztán konkrét ajánlattal keresett a skót Falkirk, az északír bajnok Cliftonville, a görög Xanthi és a grúz Dinamo Tbiliszi. A legtöbb pénzt Grúziában kereshettem volna, de azt mondtam magamban, most ne a pénz döntsön. Izgalmas feladatra vágytam, és azt az MTK-nál megkaptam."

A Ferencváros korábbi vezetőedzője szerint manapság ismét jó lehet a magyar labdarúgásban dolgozni.

„Ötvenéves vagyok, és edzőként már szinte mindent kipróbáltam. Voltam szövetségi kapitány, dolgozhattam a magyar válogatottnál Lothar Matthäus mellett, részt vehettem nagy klubok utánpótlás-nevelésében, feladatot kaptam vezetőedzőként, így most a kíváncsiság is hajt, hogy mire vagyok képes egy klub ígéretesen alakuló jövőjének építésében. Arról nem is beszélve, hogy épp Magyarország az a hely, ahol a kormány valóban próbál tenni a futballért, a sportágért. Pénzt áldoz rá, stadionokat épít, itt igenis van értelme munkát, energiát szánni a játékra" – mondta László Csaba.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik