MTK: Garaminak védő kell, számol Rodenbücherrel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.05. 09:29
Napok óta az MTK labdarúgócsapatával edz, és a Dunaszerdahely elleni felkészülési mérkőzésen pályára is lépett Rodenbücher István, aki a Lombard Pápától kerülhet vissza a fővárosi kék-fehérekhez. Az MTK-val bajnoki címet nyert Rodenbücher szerződtetését szorgalmazza Garami József szakmai igazgató.

„Szerettük volna Vaskó Tamást szerződtetni, ő végül a Puskás Akadémiát választotta, nekünk azonban kell egy belső védő – nyilatkozta Garami József a Nemzeti Sportnak – Jól ismerem Rodenbücher Istvánt, annak idejében nálam mutatkozott be az élvonalban, minden esély megvan arra, hogy ismét az MTK játékosa legyen.” Garami József a Nemzeti Sportnak – Jól ismerem Rodenbücher Istvánt, annak idejében nálam mutatkozott be az élvonalban, minden esély megvan arra, hogy ismét az MTK játékosa legyen.”

Garami a keddi mérkőzést követően jelezte: szüksége van a futballistára.

„A pápai vezetők jelezték, hogy a korábbi feltételekkel nem tudnak foglalkoztatni, és az sem titok, hogy a klub nekem is tartozik. Abban maradtunk, ha tudok, eligazolhatok, én pedig mondtam Garami Józsefnek, szívesen folytatnám a pályafutásomat az MTK-ban. Hétfőn már a csapattal edzettem, és abban maradtunk, csütörtökig eldől, hogyan tovább” – mondta Rodenbücher.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik