MTK: aláírt az FTC és a Puskás Akadémia korábbi támadója – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.07. 18:16
null
Ulysse Diallónak a negyedik magyar klubja az MTK (Fotó: mtkbudapest.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest fél plusz két évre szóló szerződést kötött Ulysse Diallóval – adta hírül a klub hivatalos oldala.

 

A 26 éves mali csatár korábban futballozott a Ferencvárosban, a Mezőkövesdben és a Puskás Akadémiában – az NB I-ben 63 bajnokin 15-ször volt eredményes –, de szerepelt a portugál élvonalban is. A Puskás Akadémiától tavaly nyáron távozott, azóta nem volt csapata.

„Diallo érkezésével tovább bővülnek a variációs lehetőségeink a csapat támadójátékában, hiszen egy nagyon jó felépítésű, gyors, erőszakos center érkezett, aki állandó veszélyt jelent a kapura. Nagyon sokoldalú támadóról van szó, amit a szerzett góljai is mutatnak: volt, amikor ziccerben talált be, előfordult, hogy a testi erejét használta ki remekül, fejjel is többször eredményes volt, és látványos találatai is akadtak bőven. Előélete alapján joggal bízunk abban, hogy nálunk tovább gyarapítja góljai számát, ezáltal csapatunk még eredményesebben szerepelhet” – mondta Polyák Balázs sportigazgató a szerződés aláírását követően.

Az MTK Diallóval készített interjúját itt olvashatja el.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Ulysse Diallo (mali, szabadon igazolható, legutóbb Puskás Akadémia), Farkas Norbert (Balmazújváros, szabadon igazolható), Schön Szabolcs (szabadon igazolható, legutóbb Ajax Amszterdam – Hollandia),Slobodan Mihajlovic (osztrák, szabadon igazolható, legutóbb FC Dornbirn 1913 – Ausztria)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Farkas Balázs (Zalaegerszegi TE FC), Schäfer András (Genoa – Olaszország), Takács Ronald (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Farkas Norbert (Monor)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Korozmán Kevin

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik