MTK: visszautasíthatatlan ajánlatot tesznek Némethnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.25. 09:45
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK elnöke, Deutsch Tamás a Nemzeti Sportnak elmondta, mindent megtesznek azért, hogy sikerüljön hazacsábítani a jelenleg csapat nélküli Németh Krisztiánt.

Deutsch Tamás ezzel kapcsolatban a következőket mondta: „Valóban tárgyaltunk Németh Krisztiánnal, aki elsősorban külföldön szeretne futballozni, de mi megpróbálunk olyan ajánlatot letenni az asztalra, hogy mégis inkább az MTK-t válassza. Lehetőleg hosszú távon.”

Deutsch Tamás az MTK újbóli felvirágoztatásáról beszélt a Nemzeti Sportnak adott interjúban, és ezt jól jelzi a klub eddigi tevékenysége az átigazolási piacon.

Sikerült megtartani két korábbi válogatottat, Torghelle Sándort és Vass Ádámot. Visszatért Hrepka Ádám, aki ugyancsak erőssége lehet a csapatnak.

Nemzetközi igazgatónak szerződtették a korábbi litván szövetségi kapitányt, a magyar válogatottnál másodedzőként dolgozó László Csabát.

DEUTSCH TAMÁS ÚJ STADIONRÓL, ÚJ TULAJDONOSRÓL ÉS MÉG SOK MINDEN MÁSRÓL IS BESZÉLT A NEMZETI SPORTNAK ADOTT INTERJÚJÁBAN, AMELYET LAPUNK PÉNTEKI SZÁMÁBAN TALÁL MEG.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik