MTK: Keneseivel erősíthetik meg a támadósort

Vágólapra másolva!
2013.06.21. 09:08
null
Kenesei leveszi a Haladás zöld mezét – és visszaöltözik kék-fehérbe? (Fotó: Szabó Miklós)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Kenesei Krisztián szerződtetése szóba került az élvonalbeli MTK labdarúgócsapatánál. A Haladás új szerződési ajánlatát elutasító támadó úgy érzi, képes lenne még az NB I-ben játszani.

A 36 éves Kenesei Krisztián korábban már futballozott az MTK-ban, és mivel Garami József szakmai igazgató nem teljesen volt elégedett a támadósorral, így könnyen lehet, hogy sikerül megszerezniük a Haladástól elköszönő korábbi válogatott csatárt.

„Azt gondolom, képes vagyok még az NB I-ben játszani, de ez nem jelenti azt, hogy az edzők is így vélekednek – mondta Kenesei Krisztián a Nemzeti Sportnak, de konkrét ajánlatról még nem beszélt. – Bár szerintem az ősszel szerzett hat gólom nem rossz, ha nem is világcsúcs, de vannak csatárok, akik az egész szezonban nem lőttek ennyit. Úgy érzem, kezdőként is hasznára lehetek még valamelyik együttesnek, de azt végképp nem hiszem el, hogy húsz-harminc percre beszállva ne tudnék pluszt hozni a támadójátékba – idén háromszor álltam be csereként, és három gólt lőttem.”

Mint arról korábban már beszámoltunk, Rácz Ferenc és Nikházi Márk is valószínűleg távozik az MTK-tól.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, MIÉRT NEM MARAD SZOMBATHELYEN KENESEI KRISZTIÁN, KERESSE A TELJES INTERJÚT A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN!

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Beszterczei Attila (Szigetszentmiklós – kölcsönből vissza?), Deutsch Bence (Szigetszentmiklós – kölcsönből vissza?), Djordje Djuric (Tatabánya – kölcsönből vissza?), Frank Richárd (Tatabánya – kölcsönből vissza?), Kornis Attila (Szigetszentmiklós – kölcsönből vissza?), Macura Szasa (Szigetszentmiklós – kölcsönből vissza?), Tóth Ferenc (Veszprém FC – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat:Balajti Ádám (Debreceni VSC, kölcsönből vissza?), Hidvégi Sándor (?), Ladányi Tibor (Pécsi MFC?), Nikházi Márk (DVTK?), Rácz Ferenc (PMFC?), Vadnai Dániel (Haladás?),Rafe Wolfe(jamaicai, ?), Zsidai László (Debreceni VSC)
Kiszemeltek: Juhász György (Békéscsaba), Kenesei Krisztián (Haladás), Szatmári Lóránd (Pécsi MFC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik