MTK: a Fradi, a Vasas és az Újpest verseng Hrepka Ádámért

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2010.01.18. 20:03
null
Még nem lehet tudni, hogy Hrepka Ádám melyik csapat mezére cseréli az MTK szerelését<br />(Fotó: Czagány Balázs, archív)
A Nemzeti Sport Online inform&aacute;ci&oacute;i szerint az MTK t&aacute;mad&oacute;ja, Hrepka &Aacute;d&aacute;m ezen a h&eacute;ten al&aacute;&iacute;r &uacute;j csapat&aacute;hoz. A Vasas, a Ferencv&aacute;ros &eacute;s az &Uacute;jpest is szeretn&eacute; szerződtetni az ősszel k&ouml;lcs&ouml;nben m&eacute;g a Budapest Honv&eacute;dn&aacute;l j&aacute;tsz&oacute; futballist&aacute;t.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros és a Diósgyőr érdeklődik Hrepka iránt, de úgy tudjuk, a játékos szeretne a fővárosban maradni, így a DVTK-nak csekély esélye van a megszerzésére.  

Információink szerint közben a Vasas és az Újpest is bejelentkezett érte. Menedzsere, Filipovics Vladan megkeresésünkre nem is cáfolta a hírt.

„A Vasassal tulajdonképpen megállapodtunk, de az angyalföldieknek az MTK-val is meg kell egyezniük a szerződéskötéshez. Ezért még nem jelenthetjük ki, hogy Hrepka Giovanni Dellacasa csapatánál folytatja. Már csak azért sem, mert úgy tudom, a Ferencváros és az Újpest is felvette a kapcsolatot az MTK-val, sőt külföldről is van érdeklődő" – fogalmazott a játékosügynök.

Filipovics hozzátette, Hrepka valószínűleg kölcsönbe kerül új csapatához, és nagy valószínűség szerint még ezen a héten eldől, hol folytatja pályafutását tavasszal. Az biztos, hogy a Budapest Honvédhoz – ahol ősszel szerepelt – nem tér vissza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik