Mol Vidi: megkezdték a felkészülést az új idényre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.10. 14:51
null
Fiola Attiláék megkezdték a felkészülést (Fotó: molvidi.hu)
Furcsa időszak – írja a Mol Vidi FC hivatalos honlapja. Bár a válogatott játékosok számára még véget sem ért az előző idény, a székesfehérvári klub kerete hivatalosan is megkezdte a felkészülést a 2019–2020-as évadra. Elsőként az ilyenkor szokásos orvosi és erőnléti felméréseké volt a főszerep Sóstón.

 

„Ebben az évben is két nap áll rendelkezésünkrea játékosok egészségügyi felmérésére: a hétfő és a kedd – számolt be a történésekről a klub honlapjának a csapatorvos, Kovács Tibor. – Először a terheléses és fizikai tesztekre kerül sor, ezek részben orvosi, részben erőnléti vizsgálatok. A szakmai stáb részéről ezeket Goran Basarics erőnléti edző, Barta Gábor fizioterapeuta, valamint a medical team szervezi. Kedden tisztán orvosi vizsgálatokra kerül sor, vérteszt, szívultrahang és góckutatás elé néznek a játékosok. A hét második felében az eredményeket kielemezzük, hogy az edzőtáborra tisztában legyünk a labdarúgók egészségi és erőnléti állapotával."

„Ahogy azt korábban is elmondtam, nagyon várom, vártam már az új idény kezdetét, hiszen az elmúlt időszakban volt alkalmam alaposan kipihennem magam a sérüléseim miatt – idézte a molvidi.hu az együttes támadóját, Futács Márkót. – Motiváltan várom a felkészülést, az edzőtábort, az edzőmérkőzéseket, hogy minél jobb állapotban legyünk az Európa Liga-selejtezők kezdetére. Korábban, külföldön több időm volt a pihenésre, ez a szünet nem volt hosszú, de ezt most egyáltalán nem bánom, szerintem így is ki tudtunk kapcsolni egy kis időre.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik