MLSZ: zárt kapusak lesznek a magyarországi mérkőzések – hivatalos

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.11. 19:04
null
Zárt kapusak lesznek a magyarországi mérkőzések (Fotó: dvsc.hu)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a kormány mai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el. A helyszínen nem, de a televízióban követhetőek lesznek a mérkőzések.

Az mlsz.hu-n olvasható közlemény szerint a korlátozás azt jelenti, hogy a szűk körű rendezőgárda mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen, az M4 Sport és az m4sport.hu ugyanakkor továbbra is műsorára tűzi a mérkőzéseket. Az MLSZ szerda délután levélben részletesen tájékoztatta a klubokat, hogy az egészség megőrzése érdekében milyen feltételekkel kell megrendezni a professzionális és amatőr mérkőzéseket.

A szövetség emellett határozatlan ideig felfüggesztette grassroots-programjainak (OTP Bank Bozsik-program, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényeit, tornáit és fesztiváljait.

A közlemény külön nem tér ki rá, de a döntés minden bizonnyal azt is jelenti, hogy amennyiben addig nem változik a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet, és a magyar válogatott legyőzi Bulgáriát a Nemzetek Ligája-rájátszásban, akkor nézők nélkül kell fogadnia az Izland–Románia párharc győztesét a Puskás Arénában.

A koronavírussal kapcsolatos további híreinketIDE KATTINTVAolvashatják el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik