MLSZ: Tóth Bence eltiltását mérsékelte a fegyelmi bizottság

www.mlsz.hu www.mlsz.huwww.mlsz.hu www.mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2010.05.27. 09:58
Szerdán tartotta soros ülését a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága. A testület a ZTE–Nyíregyháza Soproni Liga-mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt rasszista megnyilvánulások miatt a Zalaegerszeget, mint visszaesőt, 400 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta – olvasható az mlsz.hu-n.

Soproni LigaSoproni Liga

A Bp. Honvéd–Ferencváros bajnoki mérkőzésen történt rendezési hiányosság és szurkolói rendzavarások miatt a Honvéd – mint visszaeső – 200 ezer, az FTC (szintén visszaesőként) 100 ezer forint pénzbüntetést kapott. A Győri ETO FC–Videoton FC mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és szurkolói rendzavarások miatt a Győr – mint visszaeső – 200 ezer, a Fehérvár – ugyancsak visszaesőként – 100 ezer forint pénzbüntetést kapott.

A fegyelmi bizottság a tárgyalás megtartása után az FTC-vel szembeni (az Újpest elleni mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és szurkolói rendzavarások miatt hozott) határozatát hatályában változatlanul fenntartotta.

Milan Bogunovicsot (ZTE) és Böde Dánielt (Paks) két bajnoki mérkőzésről tiltották el, Heizler János edző (Paks) egy bajnoki mérkőzésen nem ülhet a kispadon.

A testület a tárgyalás megtartása után Tóth Bence (FTC) korábbi három mérkőzésre szóló eltiltását két mérkőzésre mérsékelte.

NB II

Forgács András (Tatabánya) egy, Sindou Dosso (Vecsés) két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Dr. Rózsa Szilveszter orvos (Vác) 3 bajnokin nem ülhet a kispadon.

Női bajnokságok

Az FB az elmaradt FC Femina–Győri Dózsa U17-es bajnoki mérkőzés három pontját 3–0 gólkülönbséggel a vétlen Győri Dózsa javára igazolta, és a Feminát a kötelezően szerepeltetendő U17-es csapata első alkalommal történt ki nem állása miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

Kardos Bernadettet (Szegedi AK) egy bajnokiról tiltották el.

Férfi futsal bajnokság

Gyurcsányi Zsolt (ETO Futsal) és Sáfár Iuliu Tony (MVFC) két, Nagy István (MVFC) egy bajnokira szóló eltiltást kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik