MLSZ: nem könyörültek meg Torghellén – fegyelmi döntések

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.10. 22:25
null
Kupadöntő, tűz, füst (Fotó: Földi D. Attila)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága (FEB) május 10-i ülésén tárgyalás megtartása után Torghelle Sándor (MTK) korábbi hat mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

 

Mint korábban beszámoltunk róla, Torghelle Sándor azért kapta a súlyos büntetést, mert a Videoton elleni bajnokin (0–5) szándékosan rálépett ellenfele vádlijára, amikor a labda nem volt számára megjátszható közelségben, majd miután ezért piros lapot kapott, a csapatkapitányi karszalaggal a kezében mellbe lökte a játékvezetőt.

További döntések

Magyar Kupa

A FEB az Újpest–FTC döntővel kapcsolatban az Újpestet, szurkolói részéről pirotechnikai eszközök használatáért és másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 300 000 Ft, az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 200 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

Czingráber Máté (Siófok), Papp Szilárd (Szolnok), Króner Martin (ZTE) és Nyilasi Bálint (Csákvár) 1-1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után Krecska János edző (Gyirmót) 3 mérkőzésre szóló eltiltást hatályában változatlanul fenntartotta.

Goran Kopunovics vezetőedző (Siófok), mert a technikai zónát elhagyva a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2, Feczkó Tamás vezetőedző (Balmazújváros), Miskei Attila vezetőedző (Budaörs) és Raffai Rudolf edző (Csákvár) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1-1 soron következő bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Szolnok–Siófok mérkőzéssel kapcsolatban a Szolnokot a rend nem megfelelő biztosításáért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

NB III

Rigó Gábor, a Tatabánya kapusa hét mérkőzésre szóló eltiltást kapott, amiért szándékosan megrúgta ellenfelét, amikor a labda nem volt játékban, majd miután ezért kiállították, a piros lapot a játékvezető kezéből kiütötte, és a labdát elrúgta.

A május 10-i ülés összes határozata itt tekinthető meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik