nemzetisport.hu 2015.03.19 10:42 Frissítve: 2015.03.31 01:22

MLSZ: Na, ezért nem járnak a családok mérkőzésre! - Wintermantel Csányinak üzent

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökének üzent a Facebook-oldalán. A negyedik kerület első embere szerint azért nem járnak a családok mérkőzésre, mert egy másfél órás mérkőzésből csaknem ötórás tortúrát csinál az MLSZ. Wintermantel írását változtatás nélkül közöljük.

 

Wintermantel Zsolt elmondta, miért nem járnak a családok NB I-es mérkőzésekre (Fotó: MTI, archív)

„Tisztelt Csányi Sándor MLSZ Elnök Úr!

A labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi fordulójában a Budapest Honvéd FC–Újpest FC labdarúgó-mérkőzés március 21-én 18.30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bozsik Stadionban.

A mérkőzés napján a vendég jegypénztáránál jegyértékesítés NEM lesz, így a Bozsik Stadionba kizárólag a már elővételben megváltott jegy érvényes.

Az Újpest FC szurkolói a Bozsik Stadion területére kizárólag úgy kerülhetnek beléptetésre, ha a szervezett utazási formát választva közelítik meg a mérkőzés helyszínét.

Ehhez 16 óra 30 perckor kell gyülekezni a Szusza stadion előtt, ahonnan bérelt BKV-buszokkal kerülnek a szurkolók átkísérésre a Bozsik Stadion vendégkapujához, majd a mérkőzést követően vissza a Szusza Ferenc Stadionig, várhatóan 21 óra utáni érkezéssel.

Tiszelt Elnök Úr!

Önöknek sikerült egy másfél órás foci mérkőzés megtekintéséből és kétszer félórás kényelmes utazásból közel ötórás tortúrát csinálni.

Na, ezért nem járnak a családok mérkőzésre!
És ezért nem megyek szombaton én sem a kisfiammal a Bozsik Stadionba!

Üdvözlettel:
Wintermantel Zsolt
polgármester, Újpest-szurkoló”

REAGÁLT A HONVÉD
 

„A Budapest Honvéd FC vezetése felülvizsgálta álláspontját a mérkőzés jegyárusításával kapcsolatban. Miután a bevezetésre került klubkártyás jegyértékesítés kapcsán a biztonsági kockázatokat kisebbnek ítéljük meg, ezért úgy döntöttünk, hogy a mérkőzés előtt 2 órával mind a két jegypénztárunkat megnyitjuk a vendégszurkolók számára (klubkártya kötelező!). Ettől függetlenül felhívjuk az Újpest szurkolók figyelmét, hogy továbbra is sokkal egyszerűbben és kényelmesebben meg tudják jegyüket vásárolni a Szusza Stadionban, illetve az interneten.

Honvéd FC Kft. Vezetősége

 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.20 20:40:23

Labdarúgó NB I P. K.

NB I-ES TAVASZVÁRÓ II. Itt a felcsúti világválogatott! Pakson továbbra is a magyar játékosokra szavaznak.

2018.02.20 22:08:10

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Azért pedig ne kelljen már elnézést kérni – pontosabban a tényektől elvonatkoztatni –, ha egyes történések kapcsán bele-belebotlunk a honi futball történetének legsötétebb fejezeteibe, s ennek kapcsán megírjuk valakiről az igazat.

2018.02.20 17:55:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Debrecen otthon kapott ki, s került nehéz helyzetbe • Az Újpest és a Paks meccse elmaradt.

2018.02.19 23:18:11

Labdarúgó NB I P. K.

NB I-ES TAVASZVÁRÓ I. Ez az igazi Haladás? 11 mérkőzés óta veretlen a Hipp-csapat.

2018.02.18 23:16:53

Labdarúgó NB I DLUSZTUS IMRE

ALAPVONAL. A grund attól attól volt igazán hatékony, hogy az önfeledten, szeretetből játszó, így speciális játékintelligenciát és kiváló erőnlétet szerző gyerekek mellett, mögött állt egy mester, egy édesapa, aki tudott futballozni, netán maga is edző volt.