MLSZ: Henty egy meccsre szóló eltiltást kapott – a piros lapért

Vágólapra másolva!
2018.03.20. 17:37
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egy meccsre szóló eltiltással büntette Ezekiel Hentyt, a Puskás Akadémia nigériai játékosát, akit kiállítottak a Ferencváros elleni bajnokin.

Mint megírtuk, Henty ellen fegyelmi eljárás is indult, amiért „súlyosan sportszerűtlen magatartást tanúsított, amikor rálépett az FTC földön fekvő játékosának, Lovrencsics Gergőnek a lábára”. Ebben az ügyben március 27-én lesz a tárgyalás. Mint megírtuk, Henty ellen fegyelmi eljárás is indult, amiért „súlyosan sportszerűtlen magatartást tanúsított, amikor rálépett az FTC földön fekvő játékosának, Lovrencsics Gergőnek a lábára”. Ebben az ügyben március 27-én lesz a tárgyalás.

Szintén ki kell hagynia a következő bajnoki fordulót Joseph Paintsilnek (FTC) és Halmosi Péternek (Haladás).

A fegyelmi bizottság fenntartotta a Honvéd 300 ezer forintos pénzbüntetését, amelyet azért szabott ki a kispesti klubra, mert nem tudta biztosítani a Videoton számára a stadion területének zavartalan elhagyását. Mint ismert, március 3-án elmaradt a Honvéd–Videoton bajnoki, mivel a játékvezetők nem találták alkalmasnak a pálya talaját a mérkőzés lejátszására, és a döntésbe nehezen belenyugodó kispesti drukkerek elállták a fehérvári busz útját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik