MLSZ: eltörölték a Ferencváros zárt kapus büntetését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.04. 12:24
null
Az MLSZ fellebbviteli bizottsága módosította a Ferencváros–Újpest mérkőzésen tapasztaltak miatt első fokon kiszabott büntetést (Fotó: Veres Viktor, archív)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága megtárgyalta a Ferencváros labdarúgócsapatának fellebbezését, melyet az Újpest elleni bajnoki után kiszabott büntetés ügyében nyújtott be a klub.

A Magyar Labdarúgó-szövetség fellebviteli bizottsága a futball érdekeit figyelembe vevő, és a büntetés kiszabásában vétlen drukkereknek is kedvező döntést hozott.

„Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága (FVB) tanácsülés keretében tárgyalta az FTC Labdarúgó Zrt. sportszervezet képviselője által az MLSZ Fegyelmi Bizottság (FEB) I-119/2012-13. számú, az FTC–Újpest bajnoki mérkőzéssel kapcsolatos, határozata ellen benyújtott fellebbezést. Az FVB a FEB I. fokú határozatát megváltoztatta az alábbiak szerint: a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzés nézők nélkül, zárt sportlétesítményben történő megtartására vonatkozó, végrehajtásában 2013. június 30-ig felfüggesztett büntetést mellőzi, egyben a sportszervezettel szemben kiszabott pénzbüntetés összegét 3.500.000 Ft-ra súlyosítja”– olvasható az MLSZ mai közleményében.

A Ferencvárost korábban kétmillió forintra büntették meg, most ezt az összeget emelték fel további másfél millióval, viszont a felfüggesztett zárt kapus büntetést eltörölték.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik