MLSZ: a Vidit és a DVSC-t megbüntették, Véber leülhet a padra szombaton

mlsz.hu mlsz.humlsz.hu mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2010.05.11. 17:43
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség  (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén a Videotont és a Debrecent is pénzbüntetésben részesítette a két csapat pénteki bajnokiján történtek miatt, a fehérváriaknak két szabálysértés miatt is fizetniük kell. A Pápa szakvezetője, Véber György az ellene folyó fegyelmi ügyben meghallgatást kért, ami után törölték a szakember szezon végéig szóló eltiltását.

Véber György újra leülhet a kispadra (Fotó: Török Attila, archív)
Véber György újra leülhet a kispadra (Fotó: Török Attila, archív)

SOPRONI LIGA

A DVSC– Videoton mérkőzésen történt rendezési hiányosság és szurkolói rendzavarások miatt mindkét együttes - mint visszaeső - 300-300 ezer forint pénzbüntetést kapott.

A Videoton–MTK meccsen történt szurkolói rendzavarás és rasszista megnyilvánulás miatt a Videotont, mint visszaesőt 300 ezer forint pénzbírságra büntették.

A fegyelmi bizottság tárgyalás megtartása után Takács Zoltán (Újpest) korábbi, 2 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

A testület tárgyalás megtartása után Véber György sportszakembert (Lombard Pápa) az ellene elrendelt fegyelmi eljárásban felmentette és törölte a szezon végéig szóló eltiltását, így a Paks elleni bajnokin már leülhet a pápai csapat kispadjára.

NB II

Az FB a Kazincbarcikát a Mezőkövesddel szembeni pénzügyi tartozás miatt elrendelt eljárásban felmentette.

A testület a Szigetszentmiklóssal szemben egy labdarúgó jogosulatlan szerepeltetése miatt egyszeri alkalommal 1 büntetőpont levonását rendelte el.

A Szigetszentmiklós–Kaposvölgye mérkőzésen történt szurkolói rendzavarás miatt a Szigetszentmiklós, mint visszaeső 100 ezer forint pénzbüntetésben részesült.

A fegyelmi bizottság az Olympia Sportakadémia Kft. Budapest sportszervezet U19-es és U17-es NB II-es csapatait a bajnokságból 2011. május 11-ig kizárta.

A grémium labdarúgó jogosulatlan szerepeltetése miatt a 2010. március 6-án lejátszott Vác VLSE - Nyírsuli (0–2) másodosztályú U13-as mérkőzés pályán elért eredményét törölte és a mérkőzés 3 pontját 3–0-ás gólkülönbséggel a Vác VLSE javára írta.

NŐI BAJNOKSÁGOK

A testület a 2010. április 24-én elmaradt női U15 korosztályú torna rendszerű mérkőzések 3-3 bajnoki pontját, 3-0-ás gólkülönbséggel a vétlen PMFC Sport Kft., Pécsi VSK és Tolna-Mözs NLE sportszervezetek javára igazolja, a Szigetvári VSC a kötelezően szerepeltetendő U15-ös utánpótlás csapat első alkalommal történt ki nem állása miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.

Az FB a 2010. május 1-jén elmaradt Hegyvidék SE - Nyírség NSC NB II. osztályú női nagypályás bajnoki mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3-0-ás gólkülönbséggel a vétlen Hegyvidék SE sportszervezet javára igazolja.

Lengyel Dóra (Femina) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás 

 TOVÁBBI HATÁROZATOK
SOPRONI LIGA
Szabó Ádám (MTK) – mint visszaeső – 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Hrepka Ádám (Vasas) 3 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Sasa Dobric (Vasas) – mint visszaeső – 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Rósa Dénes (FTC) 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
NB II
Fodor Tamás (Kaposvölgye) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Schrancz Balázs (Szigetszentmiklós) 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Balikó Milán (Szigetszentmiklós) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Czirbus Gábor (Makó) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Farkas János (Tatabánya) 3 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Kovács Zsolt (Hévíz) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Gellér Gábor (Hévíz) 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Bogunovic Milan (ZTE) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik