MK: Lőrincz szerint a pécsiek felfogása nem volt rendben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.12. 20:25
A PMFC–Újpest (1–3) Magyar Kupa negyeddöntő első felvonását követően a hazaiak vezetőedzője, Lőrincz Emil, a három gólt szerző Dusan Vasziljevics és az újpesti szakvezető, Nebojsa Vignjevics értékelt a Sport Tv-nek.

„Ma nem voltunk jó állapotban. A játékosok felfogása nem volt rendben. Nem jött össze semmi sem. Kaptunk három pontrúgásgólt, ezenkívül nem volt helyzetük, de jó nagy vereség lett a vége. Van ilyen. Nem gondolta senki, hogy egész évben azt a teljesítményt fogjuk nyújtani, amit az elmúlt két hétben" – nyilatkozta az Újpest elleni, hazai pályán elszenvedett 3–1-es vereség után a PMFC vezetőedzője, Lőrincz Emil.Lőrincz Emil.

„Jobban kellett volna figyelni hátul, de egyik játékosunk sem volt jó állapotban. jön az MTK vasárnap, remélem, hogy ismét a régi arcát mutatja a csapat" – tette hozzá a szakember.

„Nagyon fontos volt ez a meccs, mert a bajnokságban nem nagyon megy nekünk. Ezért a kupában akarunk legalább a döntőbe jutni. Hála Istennek, sikerült három gólt rúgni, és ez sokat jelent majd a továbbjutás szempontjából" – fogalmazott a lefújást követően a három gólt szerző újpesti középpályás, Dusan Vasziljevics.

„Nagyon jó meccset játszottunk, nagyszerű teljesítménnyel. Nehéz pillanatban sikerült fontos győzelmet aratnunk. Egyre jobbak és jobbak lettünk, az első gól után felszabadultabban játszottunk, amiért jár a gratuláció a játékosaimnak, jó Pécset sikerült legyőznünk" – nyilatkozta Nebojsa Vignjevics, hozzátéve: pozitív meglepetés volt számára, hogy a legutóbbi két vereség után is nagy számban kísérték el csapatát az újpesti szurkolók Pécsre, és hálás nekik a biztatásért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik