MK: a Vidi-edző szerint az egyik legnehezebb meccsén van túl

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.23. 20:11
Mint ismeretes, a labdarúgó Magyar Kupában a Videoton 2–1-es győzelemmel jutott tovább a 3. fordulóból Szigetszentmiklóson. A csapatok vezetőedzői az sztkfutball.hu-nak értékeltek a lefújást követően.

„Felkészültünk az ellenfelünkből, tudtuk, hogy nehéz összecsapás vár majd ránk. Három mérkőzését is megnéztük a Szigetszentmiklósnak, egyértelműen jó csapat benyomását tették rám előzetesen is. Nem ért meglepetés minket itt, az NB II egyik legerősebb csapatának gondolom a Szigetszentmiklóst. A műfű ugyan megnehezítette a dolgunkat, mert még edzeni sem szoktunk ezen a felületen, de összességébenjó volt a pálya. Az ellenfél az első helyzetéből gyakorlatilag gólt szerzett, ami után komoly erőfeszítéseket kellett tennünk a fordítás érdekében. Sok futással és helyváltoztatással próbálkoztunk a meccsen, nem volt könnyű ledolgoznunk a hátrányunkat. A vezetőedzői karrierem egyik legnehezebb összecsapása volt ez. A legfontosabb persze a továbbjutás, de el kell ismerni, nem ez volt a legszebb játékunk" – értékelte az SZTK elleni összecsapást a Videoton vezetőedzője, Joan Carrillo.Joan Carrillo.

„Gratulálok a Videotonnak és szívből kívánom, hogy nyerjék meg a Magyar Kupát, mert akkor elmondhatjuk majd, hogy a végső győztes búcsúztatott minket. Bosszant a vereség, hiszen két pontrúgásból kaptuk a gólt, amire előzetesen nagyon készültünk. Tetszett a hozzáállásunk és a játékunk is, úgy gondolom, hogy helytálltunk a NB I listavezetőjével szemben. Voltak sérültjeink és eltiltottjaink, de ezzel a mentalitással bárki ellen felléphetünk. Szimpatikus a kollégám nyilatkozata, sikeres karriert kívánok neki Magyarországon!" – összegezte a mérkőzést Vágó Attila.

MAGYAR KUPA
3. FORDULÓ
SZEPTEMBER 23., KEDD

SZTK-ERIMA (II.)–VIDEOTON 1–2 (1–0)
Szigetszentmiklós, 600 néző. Vezette: Nagy R. (Varga Zs., Márkus T.)
SZTK-ERIMA: Sánta – Benkő-Bíró, Kornis, Tóth F., Pollák – Puskás G., Hevesi-Tóth (Osváth A., 74.), Bonifert (Kvekveskiri, 71.), Sipos B., Kollega – Fekete Á. (Jasarevic, 68.). Vezetőedző: Vágó Attila
VIDEOTON: Calatayud – Heffler T., Caneira (Szolnoki, 81.), Sakla, Fejes A. – Trebotic, Nagy Zs. – Álvarez, Kleinheisler (Kovács I., 68.), Pajac (Oliveira, 76.) – Feczesin. Vezetőedző: Juan Carillo
Gólszerző: Hevesi-Tóth (1–0) a 9., Feczesin (1–1) a 47., Fejes A. (1–2) a 78. percben

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik