MK: a Békéscsaba és az MTK 361 néző előtt játszott döntetlent

Vágólapra másolva!
2015.10.27. 17:05
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az első mérkőzések nyitó találkozóján a Békéscsaba 0–0-s döntetlent játszott az MTK-val.

A találkozót 15.15-ös kezdéssel rendezték meg, nem csoda hát, hogy a hétköznap kora délutáni időpont nem vonzott ki túl sok embert a lelátóra, mindössze 361 néző tekintette meg a meccset.

Az sem volt meglepő, hogy az oda-visszavágós mérkőzés első félidejében nem akart sokat kockáztatni egyik csapat sem, és szerették volna a sérüléseket is elkerülni. Utóbbi nem sikerült, mivel Hrepka Ádám a 23. percben megsérült, így Varga Szabolcs érkezett a helyére.

Miután sem Torghelle Sándor, sem Myke Bouard Ramos nem volt ott a meccskeretben, Hrepka volt a center a meccs elején, ezt követően pedig az eredetileg szélső Marek Strestík volt kénytelen számára idegen poszton játszani.

Igazi veszély egyik oldalon sem alakult ki, távoli lövésekkel próbálkoztak a felek, de nem jártak sikerrel – gól nélküli döntetlennel zárult az összecsapás.

MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
, ELSŐ MÉRKŐZÉS
BÉKÉSCSABA–MTK 0–0
Békéscsaba
, 361 néző. Vezette: Takács J.
BÉKÉSCSABA: Ilizi – Vadász, Vaskó, Damjanovics, Fábio – Piermayr, Spitzmüller, Bagi (Szilágyi P., 91.) – Koroudzsiev (Szalai D., 84.), Birtalan (Kertész, 67.), Punosevac
MTK: Groppioni – Bese, Poór, Grgic, Vadnai – Thiam, Vass Á. – Szatmári, Kanta J. (Hujber, 83.), Strestík (Deutsch B., 87.) – Hrepka (Varga Sz., 23.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik