HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.07.08 23:03 Frissítve: 2016.07.09 13:32

Mezőkövesd: 1+1 évre írt alá a Videotontól érkező kapus

Egy plusz egy éves szerződést kötött a Mezőkövesd labdarúgócsapatával Tomás Tujvel, a Videoton FC kapusa – jelentette be az NB I-es újonc és a Videoton is hivatalos honlapján.

Mint azt már korábban jeleztük, a Videotonnál 2017-ig szerződéssel rendelkező – de előbb a Kecskemétnek, majd a dunaszerdahelyi DAC-nak kölcsönadott – kapussal nem számoltak Fehérváron, így csak néhány napig volt most nyáron a Vidinél. A 33 esztendős kapus hét év után távozott a Videotontól, és pénteken alá is írta a szerződését az NB I-es újonc Mezőkövesdhez.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD-ZSÓRYNÁL 
Érkezők: Egerszegi Tamás (DVTK, szabadon igazolhatóként), Gohér Gergő (Soroksár), Hudák Dávid (szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia), Marek Strestík (MTK), Tomás Tujvel (szlovák, Videoton)
Kölcsönbe érkezők: Stipe Bacelic-Grgic (horvát, Puskás Akadémia),Devecseri Szilárd (Haladás, ismét kölcsönbe), Branko Pauljevics(szerb-magyar, Puskás Akadémia), Sós Bence (DVSC, ismét kölcsönbe), Vági András (Paks, ismét kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérők: Baracskai Roland (Sopron), Ribánszki László (szlovákiai, Kisvárda)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Czuczi Márton (Szigetszentmiklós), Mihai Dina (román, AEL Limassol – Ciprus),Lencse László (Puskás Akadémia, legutóbb Újpest, kölcsönben), Ivo Táborsky (cseh, Teplice – Csehország), Jan Vosahlík (cseh, Slavia Praha – Csehország)
Távozók: Bagi István (Békéscsaba), Nánási Balázs (felsőtárkányi kölcsön után Cegléd),Tajthy Tamás (ETO FC Győr) 
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Horváth Tamás (Videoton), Szatmári Lóránd (MTK),Szilvási Péter (Debrecen), Tóth László (Puskás Akadémia)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Csirmaz István, Nagy József, Tamási Zsolt

2019.02.15 21:54:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.15 23:21:21

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A gólszépségverseny igen érdekes műfaj, itt a záróakkord mindenképpen katartikus, kérdés, mennyire számít az odáig vezető út (lásd akció), a tét, az ellenfél minősége, a körülmények és még számos további tényező.

2019.02.15 23:14:54

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. A Haladás is csúszik, kérdés, lesz-e ennek valaha felelőse.

2019.02.14 23:32:48

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY. Az utánpótlás-válogatottságnak semmi jelentősége…

2019.02.13 08:31:04

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A zöld-fehérek korábbi trénere imádja Budapestet, nemrég vett itt új lakást, áprilisban költözik.