Menj meccsre mindig! A Nemzeti Sport és a klubok újra összefognak a szurkolókért!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.01. 17:23
Ezúttal is őszi szurkolói kampány a Nemzeti Sportban. Menj meccsre! – immár harmadszor. A cél egyszerű, minél több drukker menjen sporteseményre, és ezért számos klub különleges kedvezményeket kínál.

Ugye, felejthetetlen emlék a marseille-i Eb-vonulás? A győri BL-siker megünneplése? A régóta várt szegedi bajnoki cím? A tombolás a tavalyi úszó világbajnokságon? A diósgyőri vagy a szombathelyi stadionavató? A sok jégkorongos vb-túra?

Szurkoló nélkül nem az igazi egyetlen sportesemény sem – és immár harmadszor mi is megteszünk mindent, hogy több drukkert csábítsunk ki egy-egy sporteseményre. A Menj meccsre!-kampányunkat talán már nem kell bemutatnunk. Először a profi futballklubok nagy része állt még inkább a szurkolók mellé, majd mindegyik labdajátéknak lehetőséget adtunk, és rengeteg klub döntött úgy: megéri!

A következő napokban érdemes lesz figyelni a Nemzeti Sportot és az NSO oldalát is, folyamatosan frissítjük azon csapatok listáját, akik már igent mondtak, és kitalálnak valamilyen kedvezményt nézőik részére. Október 18-án egy nagy szurkolói mellékletben írunk sok hasznos információt, és ekkor hozzuk le a klubok kuponjait is, amit persze az NSO-ról, illetve akár a klubhonlapokról is ki lehet nyomtatni.

Várjuk a kisebb egyesületek, a megyei futballcsapatok vagy a labdajátékok alacsonyabb osztályú képviselőinek, sőt, voltaképpen valamennyi őszi sportesemény szervezőjének jelentkezését is a menjmeccsre@nemzetisport.hu címen.

Fogjunk össze harmadszor is a szurkolókért!

Csapatok, akik eddig már csatlakoztak a kampányhoz
(A lista folyamatosan bővül)

LABDARÚGÁS

NB I
Diósgyőri VTK
Kisvárda Master Good
MTK Budapest
Paksi FC
Szombathelyi Haladás
Újpest FC
NB II
Aqvital FC Csákvár
Békéscsaba 1912 Előre
BSS Monor
Budafoki MTE
NB III
Eger SE
FC Ajka
FC Nagykanizsa

JÉGKORONG
Fehérvár AV 19

KÉZILABDA

Dabas VSE KC

KOSÁRLABDA

Serco-TF-Budapest

RÖPLABDA

Békéscsaba

A KUPONOK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik