Megismertük Rebrov másik arcát; Preisinger Sándor: Jöhet a rock and roll!

Vágólapra másolva!
2019.05.15. 23:09
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• Az írországi Eb-n szereplő U17-es labdarúgó-válogatottunknak van elszámolnivalója a belgákkal, hiszen ebben a sorozatban a rendes játékidőben – még az elitkörben – egyedül ők tudták legyőzni a Preisinger Sándor irányította csapatot, amely az 5. hely mellett a vb-szereplésért is küzd. Az edző úgy érzi, csapata felkészült, azaz jöhet a rock and roll! Szeli Mátyás helyszíni jelentése.
• Az írországi Eb-n szereplő U17-es labdarúgó-válogatottunknak van elszámolnivalója a belgákkal,
hiszen ebben a sorozatban a rendes játékidőben – még az elitkörben – egyedül ők tudták legyőzni a Preisinger Sándor irányította csapatot, amely az 5. hely mellett a vb-szereplésért is küzd. Az edző úgy érzi, csapata felkészült, azaz jöhet a rock and roll! Szeli Mátyás helyszíni jelentése.

• Szerhij Rebrov, a Ferencváros futballcsapatának edzője olyan arcát mutatta meg nekünk, amelyet eddig nem ismerhettünk, az ukrán szakvezető mesélt három fiáról, az édesapjától örökölt hobbijáról, a ritmusérzékről, valamint az iparvárosban töltött gyermekkoráról is. Borbola Bence Duna-parti sétája, a zöld-fehérek mesterével.

• A traktor nem hazudik, avagy a Lanz Bulldog legendája: Somogytarnócán az állami gazdaság dolgozói gyanút fogtak, az 1954-es vb-döntős vereség után megjelentek náluk a nyugatnémet csodagépek. Csillag Péter Hátsó füves sorozatának újabb része.

• Anne Mette Hansen, a Győr női kézilabdacsapatának dán légiósa beszélt második hibátlan győri idényéről, az együttes megváltozott játékstílusáról, saját szerepéről, csapattársairól, Yvette Broch kiválásáról és a trófeák ellenére is lankadatlan motivációról. Vincze Szabolcs interjúja.

• Csütörtökönként megszokott Amerika-mellékletünk most is érdekes témákkal jelentkezik. A rapperként is jeleskedő NBA-s Damian Lillard egyetemi évei alatt temérdek akciós kupont használt fel a Burger Kingben; A Stanley-kupa-döntő kapujában: 2011 után lehet ismét finalista az NHL-ben a Boston Bruins; Az ütéseinél csak a szája volt nagyobb az MLB-s Yankees halhatatlan legendájának, Yogi Berrának.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik