HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.05.22 22:13 Frissítve: 2014.02.20 01:56

MK-döntő: A kupasiker gyógyír számunkra - Kondás

A DVSC-Teva Adamo Coulibaly duplájával 2–1-re megnyerte a Győri ETO elleni Magyar Kupa-döntőt a Bozsik Stadionban. A Debrecen vezetőedzője, Kondás Elemér szerint a hátrányban kockáztatniuk és váltaniuk kellett, és szerencsére a bátrabb játékkal sikerült fordítaniuk.„Sajnos hátrányban voltunk az első félidőben, bár ott is megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtunk gólt szerezni. A második játékrészben kockáztatnunk kellett, sokkal bátrabb játékot kértünk a játékosoktól, akik ragyogóan megoldották. A korai cseréről annyit, hogy szerettünk volna minél hamarabb váltani, mert Kulcsár Tamás kint a szélen nem igazán tudott veszélyes lenni, Ibrahima Sidibe behozatalával pedig a támadójátékot szerettük volna erősíteni. Sok minden motivált minket, amelyik sorozatban elindulunk, ott szeretnénk nyerni, így voltunk ezzel a Magyar Kupában is. Persze, ennek nagyobb a presztízse is, de így az európai kupaporondon is egy körrel később kell bekapcsolódnunk a küzdelmekbe. Szerencsére sikerült behúznunk a hatodik kupagyőzelmet is. Úgy gondolom, ez a siker kicsit gyógyír az elrontott bajnoki szezonra. Sok problémánk volt egész évben, de ha kicsit jobban odafigyelünk, akár a bajnoki címért is játszhattunk volna” – nyilatkozta a DVSC-Teva vezetőedzője, Kondás Elemér a Magyar Televíziónak.

 

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.