Magyar Kupa: A befejezéseknél hiányzik nekem az akarat – Doll

Vágólapra másolva!
2016.02.10. 20:11
Mint arról beszámoltunk, a Videoton labdarúgócsapata 1–0-ra nyert a Ferencváros otthonában a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A találkozó után a két vezetőedző értékelt az M4-nek.

„A teljesítménnyel nem volt gond, az első félidőben is gyakorlatilag mi támadtunk. A gólt, amit kaptunk, magunknak köszönhetjük. A csapat mindent megpróbált, harcolt, de a támadások utolsó harmadában, amikor be kell fejezni az akciót, hiányzik nekem az akarat, a lendület. Tehát, hogy belőjük a helyzetet” – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője az M4-nek.

„Stabilan és szervezetten játszottunk, ami fontos, hogy ez már az edzőmérkőzéseken is így történt. Voltak a meccsnek olyan szakaszai, amikor a Ferencváros nagy fölényben játszott, de azt gondolom, hogy kontrollálni tudtuk ezt a találkozót. A srácok maximális odaadással küzdöttek, csúsztak-másztak, ennyi ma elég volt a győzelemhez” – értékelte a mérkőzést Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője.Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője az M4-nek.

„Stabilan és szervezetten játszottunk, ami fontos, hogy ez már az edzőmérkőzéseken is így történt. Voltak a meccsnek olyan szakaszai, amikor a Ferencváros nagy fölényben játszott, de azt gondolom, hogy kontrollálni tudtuk ezt a találkozót. A srácok maximális odaadással küzdöttek, csúsztak-másztak, ennyi ma elég volt a győzelemhez” – értékelte a mérkőzést Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik