Lombard: nincs katasztrófa, a játékosok nagy része marad

Vágólapra másolva!
2014.01.17. 11:18
Anyagi gondokkal küzd a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard, ám Szemán György klubigazgató szerint nincs katasztrófa, csak kisebb költségcsökkentésről van szó. Szemán elmondta: a játékosok 80 százaléka a jelek szerint beleegyezik fizetése csökkentésébe, és várhatóan öt-hat új futballista érkezik, többnyire fiatal tehetségek.

„Bíró Péter, a Lombard Pápa tulajdonosa azt kérte tőlünk, csökkentsük a klub költségvetését. Tárgyaltunk a játékosokkal a fizetéscsökkentésről, a labdarúgók a hét végéig eldöntik, hogy elfogadják-e az ajánlatunkat – idézi Szemán Györgyöt a veol.hu. – Nagy baj akkor lenne, ha a keret túlnyomó többsége nem fogadná el az új feltételeket. Szerencsére erről szó sincs, a dolgok jelenlegi állása szerint a csapat közel 80 százaléka hajlik az egyezségre."Szemán Györgyöt a veol.hu. – Nagy baj akkor lenne, ha a keret túlnyomó többsége nem fogadná el az új feltételeket. Szerencsére erről szó sincs, a dolgok jelenlegi állása szerint a csapat közel 80 százaléka hajlik az egyezségre."

„A játékoskeretünk minden tagja élő szerződéssel rendelkezik, így a változásokkal kapcsolatban értelemszerűen mindkét félnek közös nevezőre kell jutnia. Biztos vagyok benne, hogy megfelelő mennyiségű játékos fogadja majd el az új ajánlatunkat, tehát a tavaszi szereplésünket semmilyen veszély nem fenyegeti – folytatta a klubigazgató. – Előreláthatólag 5-6 új játékos igazolására lesz szükségünk. Az is biztos, hogy magasan jegyzett, magasan kvalifikált játékost nem tudunk megszerezni, ezért elsősorban tehetséges magyar fiatalokkal szeretnénk megerősíteni a keretet."

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Ivancsics Gellért (Siófok), Jaszmin Mecinovics (macedón, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), Zoran Supics (szerb, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), Tóth Bence (Paksi FC ?)
Kiszemeltek: Jagodics Bence (Haladás)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik