nemzetisport.hu 2014.06.19 11:39 Frissítve: 2015.03.24 02:22

Lombard: Mátyus János lesz a pápaiak új vezetőedzője

A múlt héten már beszámoltunk róla, hogy Mátyus János négy év után távozik a REAC NB III-as csapatától, értesüléseink szerint ő lesz a Lombard Pápa új vezetőedzője.

Mátyus egy hete búcsúzott el az NB III Keleti csoportjában 12. helyen végző REAC-tól (Fotó: NS-archív)

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Selymes Tibor és Mészáros Ferenc is szerepelt a Lombard Pápa edzőjelöltjei között, de két volt ferencvárosi játékos, Lipcsei Péter  és Albert Flórián neve is szóba került. A befutó a legfrissebb értesüléseink szerint egy másik korábbi ferencvárosi, a 39 éves Mátyus János lesz.

A Nemzeti Sport információját a pápaiak klubigazgatója, Szemán György is megerősítette, aki elmondta, szóban egyeztek meg a szakemberrel, és ma este a szerződést is aláírják.

A Lombard az előző szezon közben menesztette vezetőedzőjét, Tóth Bálintot, akit ideiglenesen az utánpótlásban dolgozó Nagy Mihály váltott, aki azóta a Videotonhoz szerződött. 

A pápai játékosok hétfőn tíz órakor találkoznak, és kezdik meg felkészülést az NB I új szezonjára, immár Mátyus János vezetésével. 

Az edzőként első élvonalbeli szezonjára készülő Mátyus egy hete búcsúzott el az NB III Keleti csoportjában 12. helyen végző REAC-tól.

„Tisztelt REAC-vezetők, stábtagok, dolgozók, játékosok, szurkolók! Boldog vagyok, hogy az elmúlt négy évben együtt küzdhettünk a palotai sikerekért. Büszke vagyok, hogy – bár az egyesület történelmének egyik legnehezebb időszakát élte – életben maradtunk, tagságunkat megőriztük. Remélem, hamarosan újra élvonalbeli babérokra törhet a klub. Minden palotainak sok boldogságot, sikert és persze jó egészséget kívánok! Köszönök mindent! Hajrá, REAC!” – írta múlt héten saját Facebook-oldalán Mátyus János.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Beliczky Gergő (Gyirmót – kölcsön után végleg), Eszlátyi István (Sopron?) Lazar Arszics (szerb, ?), Georges Griffiths (elefántcsontparti, SV Ried – Ausztria, kölcsönből vissza), Kulcsár Kornél (?), Nagy Sándor (Gyirmót), Németh Milán (DVTK?), Orosz Márk (Ferencváros – kölcsönből vissza), Présinger Ádám (Gyirmót)
Kiszemeltek:

 

 

2019.12.11 09:53:35

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Ha a védőn múlna, nem hezitálna a karrierje lezárulta után is a fehérvári klubnál maradni.

2019.12.09 22:12:38

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Hatvan éve jelent meg a sportirodalom egyik legabszurdabb műve, az 1956-os forradalom után Nyugatra szökött futballistákról.

2019.12.10 14:04:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A nigériai csatár ilyen gólátlagot még nem produkált. Bódi Ádám 202 napja, Babati Benjámin 202 meccse.

2019.12.09 13:23:46

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az Újpest játékosa Curtis, Ogli G és Majka zenéjét szereti. És sokat köszönhet Nikolicsnak.

2019.12.08 14:52:27

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Zubkov duplájára Henty duplájával válaszoltak a felcsútiak a roppant kemény, olykor igen durva mérkőzésen.