Lombard: Mátyus János lesz a pápaiak új vezetőedzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.19. 11:39
null
Mátyus egy hete búcsúzott el az NB III Keleti csoportjában 12. helyen végző REAC-tól (Fotó: NS-archív)
A múlt héten már beszámoltunk róla, hogy Mátyus János négy év után távozik a REAC NB III-as csapatától, értesüléseink szerint ő lesz a Lombard Pápa új vezetőedzője.

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Selymes Tibor és Mészáros Ferenc is szerepelt a Lombard Pápa edzőjelöltjei között, de két volt ferencvárosi játékos, Lipcsei Péter és Albert Flórián neve is szóba került. A befutó a legfrissebb értesüléseink szerint egy másik korábbi ferencvárosi, a 39 éves Mátyus János lesz.

A Nemzeti Sport információját a pápaiak klubigazgatója, Szemán György is megerősítette, aki elmondta, szóban egyeztek meg a szakemberrel, és ma este a szerződést is aláírják.

A Lombard az előző szezon közben menesztette vezetőedzőjét, Tóth Bálintot, akit ideiglenesen az utánpótlásban dolgozó Nagy Mihály váltott, aki azóta a Videotonhoz szerződött.

A pápai játékosok hétfőn tíz órakor találkoznak, és kezdik meg felkészülést az NB I új szezonjára, immár Mátyus János vezetésével.

Az edzőként első élvonalbeli szezonjára készülő Mátyus egy hete búcsúzott el az NB III Keleti csoportjában 12. helyen végző REAC-tól.

„Tisztelt REAC-vezetők, stábtagok, dolgozók, játékosok, szurkolók! Boldog vagyok, hogy az elmúlt négy évben együtt küzdhettünk a palotai sikerekért. Büszke vagyok, hogy – bár az egyesület történelmének egyik legnehezebb időszakát élte – életben maradtunk, tagságunkat megőriztük. Remélem, hamarosan újra élvonalbeli babérokra törhet a klub. Minden palotainak sok boldogságot, sikert és persze jó egészséget kívánok! Köszönök mindent! Hajrá, REAC!” – írta múlt héten saját Facebook-oldalán Mátyus János.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Beliczky Gergő (Gyirmót – kölcsön után végleg), Eszlátyi István (Sopron?) Lazar Arszics (szerb, ?), Georges Griffiths (elefántcsontparti, SV Ried – Ausztria, kölcsönből vissza), Kulcsár Kornél (?), Nagy Sándor (Gyirmót), Németh Milán (DVTK?), Orosz Márk (Ferencváros – kölcsönből vissza), Présinger Ádám (Gyirmót)
Kiszemeltek:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik