HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.06.19 11:39 Frissítve: 2015.03.24 02:22

Lombard: Mátyus János lesz a pápaiak új vezetőedzője

A múlt héten már beszámoltunk róla, hogy Mátyus János négy év után távozik a REAC NB III-as csapatától, értesüléseink szerint ő lesz a Lombard Pápa új vezetőedzője.

Mátyus egy hete búcsúzott el az NB III Keleti csoportjában 12. helyen végző REAC-tól (Fotó: NS-archív)

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Selymes Tibor és Mészáros Ferenc is szerepelt a Lombard Pápa edzőjelöltjei között, de két volt ferencvárosi játékos, Lipcsei Péter  és Albert Flórián neve is szóba került. A befutó a legfrissebb értesüléseink szerint egy másik korábbi ferencvárosi, a 39 éves Mátyus János lesz.

A Nemzeti Sport információját a pápaiak klubigazgatója, Szemán György is megerősítette, aki elmondta, szóban egyeztek meg a szakemberrel, és ma este a szerződést is aláírják.

A Lombard az előző szezon közben menesztette vezetőedzőjét, Tóth Bálintot, akit ideiglenesen az utánpótlásban dolgozó Nagy Mihály váltott, aki azóta a Videotonhoz szerződött. 

A pápai játékosok hétfőn tíz órakor találkoznak, és kezdik meg felkészülést az NB I új szezonjára, immár Mátyus János vezetésével. 

Az edzőként első élvonalbeli szezonjára készülő Mátyus egy hete búcsúzott el az NB III Keleti csoportjában 12. helyen végző REAC-tól.

„Tisztelt REAC-vezetők, stábtagok, dolgozók, játékosok, szurkolók! Boldog vagyok, hogy az elmúlt négy évben együtt küzdhettünk a palotai sikerekért. Büszke vagyok, hogy – bár az egyesület történelmének egyik legnehezebb időszakát élte – életben maradtunk, tagságunkat megőriztük. Remélem, hamarosan újra élvonalbeli babérokra törhet a klub. Minden palotainak sok boldogságot, sikert és persze jó egészséget kívánok! Köszönök mindent! Hajrá, REAC!” – írta múlt héten saját Facebook-oldalán Mátyus János.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Beliczky Gergő (Gyirmót – kölcsön után végleg), Eszlátyi István (Sopron?) Lazar Arszics (szerb, ?), Georges Griffiths (elefántcsontparti, SV Ried – Ausztria, kölcsönből vissza), Kulcsár Kornél (?), Nagy Sándor (Gyirmót), Németh Milán (DVTK?), Orosz Márk (Ferencváros – kölcsönből vissza), Présinger Ádám (Gyirmót)
Kiszemeltek:

 

 

2019.02.20 17:25:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csak az első félidőben villogott a Kisvárda, a szünet után sokkal jobban futballoztak a zöld-fehérek.

2019.02.20 13:39:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kora délután győzött a Vidi és a Honvéd, ahogy a Budaörs és a Soroksár is. Iksz a Kövesd–Halin.

2019.02.19 14:43:54

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Riccardo Guffanti márciustól már az edzőképzés hallgatóinak is oktatja a scoutingot.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.

2019.02.19 21:15:17

Labdarúgó NB I BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Csakhogy akinek a történetéből városi legenda lesz, a nadrágjából divat, a pályafutásából meg példa, annak nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy mit tesz, hanem arra is, meddig.