Lombard: Kenesei Krisztián távozhat, a Kövesd már hívta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.21. 09:08
A 37 éves Kenesei Krisztián az ősszel 14 meccsen játszott az NB I-ben a Lombard Pápában, de gólt nem szerzett a csapat színeiben, és lehet, hogy már nem is fog, mert a téli szünetben távozhat. 

A hírek szerint az NB II-ben harmadik helyen álló Mezőkövesd szeretné szerződtetni a Lombard csatárát, Kenesei Krisztiánt, aki a Nemzeti Sportnak meg is erősítette az érdeklődést.

„Nem tagadom, volt szó róla, hogy oda szerződjek. De nem csak onnan, máshonnan, az NB I-ből is kerestek, de semmi konkrétumról nem tudok beszámolni, s amúgy is, Bíró Péterrel, a Pápa tulajdonosával beszélem meg először, miként döntök. Akadnak gondok a klubnál, de erről többet nem szeretnék mondani. Meglátjuk, miként alakul a jövőm. A szerződésem a nyárig szól, s rendkívül jólesik, hogy ilyen korban is keresnek, hívnak. Egy biztos, nem szeretném még abbahagyni a játékot, jó erőben érzem magam” – fogalmazott a csatár, aki a közelmúltban, a korábbi átigazolási időszakban a Vasasnál is szóba került. Így nem lenne meglepő, ha ismét hívnák Angyalföldre is.

A KENESEI KRISZTIÁNNAL KÉSZÜLT HOSSZABB BESZÉLGETÉST, AMELYBŐL KIDERÜL MIKOR VOLT LEGUTÓBB ENNYIRE GÓLKÉPTELEN, ÉS ELÁRULJA, HOGY BOKSZEDZÉSEKRE IS JÁR, ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT VASÁRNAPI SZÁMÁBAN.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Kenesei Krisztián (érdeklődnek iránta: Mezőkövesd)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik