Nemzetisport.hu 2011.11.01 13:42 Frissítve: 2015.03.11 02:53

Lipták Zoltán már a lila-fehérekkel edz

Könnyen elképzelhető, hogy az Újpest labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását Lipták Zoltán. A válogatott védő ma legalábbis már a lila-fehérekkel edzett, és mindkét fél szerint közel állnak a megegyezéshez.

Lipták Zoltán ismét a lila-fehérekkel készül (Fotó: Újpest FC Facebook)

 

„Miután eldöntöttem, hogy nem várok tovább a külföldi lehetőségekre és itthon folytatom tovább, megkérdeztem a menedzseremet, hogy az Újpest szóba jöhet-e, mint lehetőség. Mivel volt fogadókészség, örömmel csatlakoztam a kerethez. Bízom benne, hogy hamarosan megegyezünk. Rajtam nem fog múlni!” – nyilatkozta a játékos az ujpestfc.hu-nak.

Bartha Csaba is bizakodva nyilatkozott a tárgyalásokról. „Szándékunkban áll szerződtetni a játékost, aki erősítést jelentene a keretünk számára. Az álláspontok nem állnak távol egymástól, és hiszem, hogy rövidesen – egészen pontosan már szerdán – alá is írhatjuk a megállapodást” – mondta az ügyvezető igazgató.

Lipták Zoltán az előző szezon végén még bajnoki címet nyert a Videotonnal, ám augusztus utolsó napján szerződést bontott a csapattal, miután egy nyilatkozatát követően a lojalitás hiányával vádolta meg őt a fehérváriak vezetőedzője.

A hátvéd az elmúlt két hónapban próbajátékon szerepelt az angol élvonalbeli Swansea Citynél és a másodosztályú Brighton & Hove Albionnál is, de végül egyik klubnál sem kapott szerződést. Az elmúlt hetekben hírbe hozták a Győri ETO-val is.

A 26 éves játékos korábban, a 2008–2009-es szezonban már szerepelt a lila-fehéreknél. Érdekesség, hogy az Újpest vasárnap épp a Videotonnal vív majd bajnoki mérkőzést.

Hír még a klub háza tájáról, hogy Takács Zoltán, Vermes Krisztián, Litauszki Róbert és Wilson Electo ma rehabilitációs gyakorlatokat végzett, míg Lázár Bence és a combizom-sérüléséből felépülő Zamostny Balázs a csapattal készült.

MÉG TÁRGYALNAK, DE VALÓSZÍNŰSÍTHETŐ AZ EGYEZSÉG 

Lipták Zoltán menedzsmentje arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a szerződés aláírására még várni kell, de közel a megegyezés.

 

„Lipták Zoltán ügyében előrehaladott tárgyalások folynak az Újpesttel, és bár a szerződés aláírására egy-két napig vélhetően még várni kell, valószínűsíthető, hogy a védő visszatér korábbi csapatához" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére Lipták egyik menedzsere, Fülöp Ferenc.

 

 

2019.08.24 22:42:24

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Neve gond. Nagy gond.

 

2019.08.24 13:36:28

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A román válogatott csatár két villanása döntötte el Kisvárdán a fővárosiak elleni találkozót.

2019.08.24 13:36:28

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

A vendégek jobban használták ki helyzeteiket, míg a másik oldalon Kovácsik mindent hárított.

2019.08.24 13:36:28

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Kuttor Attila csapata 16 perc alatt három gólt szerzett, így a negyedik mérkőzését is megnyerte.