Ligakupa: Örülök, hogy „telt ház” előtt futballozhattunk - Doll

Vágólapra másolva!
2014.09.17. 20:37
A labdarúgó Ligakupa 2. fordulójában a Ferencváros 2–0-ra legyőzte a Zalaegerszeget. A mérkőzést Nagy Dániel, a Fradi szélsője, valamint a két vezetőedző értékelte.

„Bár a második félidőre feljavult ellenfelünk, végig irányítottuk a mérkőzést – mondta Nagy Dániel a Sport Tv-nek. – Sajnos nem sikerült több gólt szereznünk, sok szép helyzetet dolgoztunk ki, annak ellenére, hogy az ellenfél visszaállt. Nem volt egyszerű áttörni a védelmét, de végül kétszer sikerült. Mindkét gól szép és látványos volt, az enyémnek különösen örülök.”Nagy Dániel a Sport Tv-nek. – Sajnos nem sikerült több gólt szereznünk, sok szép helyzetet dolgoztunk ki, annak ellenére, hogy az ellenfél visszaállt. Nem volt egyszerű áttörni a védelmét, de végül kétszer sikerült. Mindkét gól szép és látványos volt, az enyémnek különösen örülök.”

„Voltak szép, és kevésbé jó pillanatai a találkozónak, melynek az volt a célja, hogy a fiatalabb és kevesebb játéklehetőséghez jutó játékosaink pályára léphessenek – mondta Lőrincz Emil, a Zalaegerszeg vezetőedzője. – Voltak hibák, természetesen ezeket megbeszéljük majd, de mindenképpen hasznos volt ez a meccs nekünk. Mindenki játszani akart az új Fradi-stadionban, szerencsére a hangulat nem volt olyan fergeteges, de előfordult olyan, hogy láttam a futballistáimon, a kelleténél jobban tartanak az ellenféltől, és nem merték megcsinálni azt, amit máskor igen. A félidőben rendszert váltottunk, utána pedig visszavariáltam. Úgy néz ki, az a szisztéma, amit az elején és a második félidő közepétől játszottunk, masszívabb. Azt ugyanakkor sajnálom, hogy előre nem voltunk veszélyesek.”

„Nagyon örülök, hogy »telt ház« előtt futballozhattunk – viccelődött Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a mérkőzés után, amelyet 437-en tekintettek meg a stadionban. – Játékosaim jól végrehajtották feladatukat, de az látszott, hogy vannak, akiknek még tanulniuk kell. Fontos, hogy mérkőzésen is tapasztalatot szerezzenek a fiatal labdarúgók, és felnőjenek a feladathoz, de ma szépen helyt álltak. Roland Lamah március óta nem lépett pályára mérkőzésen, ezért fel kell hoznunk olyan szintre, hogy ismét százszázalékos állapotba kerülhessen. Ma lehetőséget kapott, de adunk neki időt, hogy felépüljön a játéka. Hogy gond lesz-e az önbizalommal a hétvégén az Újpest ellen? Nem hiszem. Számunkra nagyon fontos, hogy minden meccsen megfelelően összpontosítsunk. Még van időnk a felkészülésre.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik