Ligakupa: nem született gól az NB II-es derbin

Vágólapra másolva!
2014.02.22. 16:00
Nem született gól a Szigetszentmiklós és a vendég Szolnok mérkőzésén a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének szombati játéknapján, a párharc első felvonásában.

A szigetszentmiklósi klub hivatalos honlapjának tudósítása szerint mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, de kimaradtak.

A legnagyobb helyzetet a hazaiak puskázták el a 68. percben: egy beadás után Ivan Jakovlevics kapufát fejelt, a kipattanónál Guillaume Khous elől a gólvonalon mentettek, az újabb lecsorgó labdából Pollák Zoltán bombázott, Pokorni Péter óriásit védett.

A két csapat azonos pontszámmal áll az NB II tabellájának 11. és 12. helyén, őszi bajnokijuk is szoros csatát hozott, akkor a Szigetszentmiklós 1–0-ra győzött.

LIGAKUPA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK

SZTK-ERIMA–SZOLNOKI MÁV 0–0
Szigetszentmiklós, 150
néző. Vezette: Kiss N. (Kepe, Kulman)
SZIGETSZENTMIKLÓS: Horváth L. – Puskás G. (Mészáros L., 76.), Balogh M., I. Jakovljevics, Pollák – Kvekveskiri, Barna Zs. – Bonifert (Fekete Á., 78.), Sipos B., Kollega – Khous (Majoros, 72.). Vezetőedző: Prisztai Viktor
SZOLNOK: Pokorni – Vári, Papucsek, Racskó, Fritz – Szepessy R., Lengyel B. – B. Tóth, Zsolnai, Rokszin (Zsótér, 62.) – Hamar Á. (Sipeki, 62.). Vezetőedző: Kis Károly

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik