Ligakupa: felállt a kétgólos hátrányból, de kikapott az MTK

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.03. 15:46
A labdarúgó Ligakupa 1. fordulójának szerdai játéknapján az MTK 3–2-es vereséget szenvedett a szintén az élvonalban szereplő Dunaújvárostól a C-csoportban.

A kék-fehérek hivatalos Facebook-oldalának tájékoztatása szerint a 8. percben Jakab Dávid szerezte meg a vezetést a vendégeknek, majd hat perccel később Bruno Pascua López megduplázta a dunaújvárosiak előnyét. Jakab Dávid szerezte meg a vezetést a vendégeknek, majd hat perccel később Bruno Pascua López megduplázta a dunaújvárosiak előnyét.

Sokat a válaszra sem kellett várni, az első fél óra végén a sérülése után visszatérő Csiki Norbert szépített, majd a fordulás után, az 55. percben a Ferencváros ellen is betaláló Horváth Zsolt egyenlített.

A végén Egejuru Godslove Ukwuoma döntött, a nigériai a 88. percben kilépett egy gyors indítással, majd Groppioni mellett a hosszú sarokba lőtt, beállítva a 3–2-es végeredményt.

LIGAKUPA, C-CSOPORT
1. forduló
MTK Budapest–Dunaújváros PASE 2–3 (1–2)

Budapest, Hidegkuti-stadion, 200 néző. V: Takács J.
MTK: Groppioni – Nagy T. (Sági), Kálnoki Kis, Deutsch, Hajdú – Vass Á. (Széles), Halmai, Kanta J. (Cseke), Thiam (Pölöskei Zs.) – Horváth Zs., Csiki (Sinanovic). Szakmai igazgató: Garami József
DUNAÚJVÁROS: Dániel – Sárközi (Csehi), Farkas V., Szalai T., Hangya – Petneházi (Villám), Lázár Zs., Jakab (Józsi, 58.), Godslove – Pascua (Thiago), Sóron (Orosz) Vezetőedző: Dobos Barna
G: Csiki, Horváth Zs., ill. Jakab, Pascua, Godslove

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik