Ligakupa: csak jövőre játsszák le a DVTK-Honvéd párharcot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.02. 17:43
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottságának keddi esti szóbeli tájékoztatása alapján immáron biztossá vált, hogy elmarad a DVTK–Budapest Honvéd Ligakupa-nyolcaddöntő mindkét mérkőzése – írja a dvtk.eu. A találkozókat előreláthatólag a tavaszi szezon megkezdését megelőzően játsszák le a csapatok.

A DVTK arendkívüli időjárási körülmények miatt kértea szerdai mérkőzés helyszínének és időpontjának módosítását. A Ligakupa negyeddöntőinek első mérkőzését 2015. március 17-én rendezik, így biztos, hogy a párharc új időpontjai ezt megelőzően kerülnek majd kiírásra.rendkívüli időjárási körülmények miatt kértea szerdai mérkőzés helyszínének és időpontjának módosítását. A Ligakupa negyeddöntőinek első mérkőzését 2015. március 17-én rendezik, így biztos, hogy a párharc új időpontjai ezt megelőzően kerülnek majd kiírásra.

A találkozóra elővételben megváltott jegyek a DVTK szurkolói számára a visszaválthatók 2014. december 20-ig, illetve érvényesek a későbbi időpontban megrendezésre kerülő mérkőzésen is.

A két mérkőzés - várhatóan jövő februári - időpontjáról a Versenybizottság a későbbiekben hoz határozatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik