Lázár Pál ügyében megegyezett a Videoton és a Samsunspor

Vágólapra másolva!
2011.06.27. 09:25
null
Lázár Pál (balra) hamarosan aláírhat (Fotó: Veres Viktor)<br />
Címkék
A Nemzeti Sport Online úgy tudja, Lázár Pál áráról megegyezett a Videoton a török Samsunsporral, a válogatott futballista ugyanis ma Törökországba utazik, hogy tárgyaljon az élvonalbeli klub vezetőivel.

 

A Nemzeti Sport Online már múlt pénteken beszámolt arról, hogy a Videoton válogatott védőjét, Lázár Pált ma orvosi vizsgálatra várja a török élvonalbeli Samsunspor – a futballista menedzsere, Dragan Szekulics kérdésünkre megerősítette, hogy a játékos ma Törökországba repül.

A játékosügynök hozzátette, egyelőre nem kíván részleteket elárulni, holnap tud bővebb felvilágosítást adni.

Úgy tudjuk, Lázár tulajdonképpen a kötelező orvosi vizsgálatra utazik a Samsunsporhoz, és amennyiben mindent rendben találnak, és a játékos is meg tud állapodni a klubbal, holnapig a szerződést is aláírhatják a felek.

Ez egyben azt jelenti, hogy a Videoton már megegyezett a török klubbal a játékos áráról, hiszen Lázár máskülönben nem utazhatna Törökországba, 2013-ig ugyanis Székesfehérvárra köti a szerződése, így csak klubja engedélyével tárgyalhat másik csapattal.

Lázár mellett a Samsunspor állítólag Arévalo Ríosszal is megegyezett a közös folytatásról. A brazil Botafogo középpályása az uruguayi válogatottal a legjobb négy közé jutott a tavaly nyári világbajnokságon.

„Reméljük, hogy a két kiváló játékos hamarosan a Samsunspor futballistája lesz" – idézi Kazim Jilmazt, a török klub elnökét a haber3.com török oldal.

A csapat ma kezdi meg a felkészülést Vladimir Petkovics vezetőedző irányításával. Arról egyelőre nincs hír, hogy Lázár szerződtetésével is igényt tart-e a klub másik magyar kiszemeltjére, a Sionban futballozó Vanczák Vilmosra.

Török sajtóhírek szerint Lázár hatszázezer euróért lehet a Samsunspor játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik