Labdarúgó NB I: vegyes csapattal áll ki a Loki a Honvéd ellen

Vágólapra másolva!
2010.08.21. 13:35
Holnap a labdarúgó NB I negyedik fordulójában a Debrecen a Bp. Honvéd vendégeként lép pályára. A DVSC hivatalos honlapjának Bücs Zsolt pályaedző elmondta, a szakvezetőség szem előtt tartja, hogy csütörtökön Európa-liga meccset játszott a csapat, és a jövő héten visszavágó vár rá.

 

„Vegyes csapattal állunk ki a Honvéd ellen, olyan játékosok is pályára lépnek, akik eddig kevesebb szerepet kaptak – mondta Bücs Zsolt, a Loki pályaedzője. – Szoros mérkőzést várok, természetesen győzni szeretnénk. Ellenfelünk nem kezdte jól az őszi szezont, ami annak is betudható, hogy átalakult a keret, idő kellett, amíg beépültek az új játékosok. Legutóbb azonban megmutatták erejüket, a Ferencváros otthonából hozták el a három pontot. Nagyon masszív, fegyelmezett gárda, remekül zár vissza. Első a védekezés náluk, abból próbálnak kontrázni. Arra kell törekednünk, hogy a zárt védelmüket megbontsuk, az ellentámadásaikat pedig megakadályozzuk."

Pablo Coira, a Honvéd labdarúgója optimistán nyilatkozott csapata honlapjának a vasárnapi meccset illetően.

„Vasárnap a bajnok Debrecent fogadjuk, egy olyan együttest, amely versenyben van az Európa-ligában. Nem lesz egyszerű mérkőzés. Bízom benne, hogy a múlt heti meccshez hasonlóan most is miénk lesz a három pont. A csapattal nagyon elégedett vagyok, és bízom benne, hogy túl tudjuk szárnyalni az előző szezonban elért kilencedik pozíciót. Az első hat hely valamelyikére várom a Honvédot" – mondta Pablo Coira.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik