Labdarúgó NB I: a Honvéd és a Vasas edzője behúzta a strigulát

Vágólapra másolva!
2010.11.26. 21:11
Mindkét csapat számára fontos, hogy nem zárta pont nélkül a péntek estét – ez derült ki a két szakvezető Duna Televíziónak adott villámértékeléséből a péntek esti Bp. Honvéd–Vasas (0–0) NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés után.

SZALAI LÁSZLÓ (Bp. Honvéd): – Igyekeztünk mindent megtenni a győzelemért, sajnos nem jártunk sikerrel. Egy ponttal többünk van a tabellán, ez jó, mint ahogyan az is, hogy avattunk két újoncot. Nem ez volt az utolsó alkalom, hogy fiatal játékost dobok a mély vízbe, Honvéd-edzőként erre törekszem a későbbiekben is.SZALAI LÁSZLÓ (Bp. Honvéd): – Igyekeztünk mindent megtenni a győzelemért, sajnos nem jártunk sikerrel. Egy ponttal többünk van a tabellán, ez jó, mint ahogyan az is, hogy avattunk két újoncot. Nem ez volt az utolsó alkalom, hogy fiatal játékost dobok a mély vízbe, Honvéd-edzőként erre törekszem a későbbiekben is.

KOMJÁTI ANDRÁS (Vasas): – Természetesen nyerni szerettünk volna, de a játék képe alapján nem mondhatok mást, mint hogy törvényszerűen született döntetlen ezen az estén. A mi helyzetünkben minden idegenben megszerzett pontnak nagy jelentősége van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik