Labdarúgás: válik feleségétől a Mol Fehérvár válogatott csatára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.07.27. 17:35
null
Futács Márkó és felesége (Fotó: Bors)
Kilenc év együttlét és háromévnyi házasság után válik a Mol Fehérvár FC 30 éves, háromszoros válogatott csatára, Futács Márkó és felesége, a korábbi szépségkirálynő, Futács Gitta – számolt be a hírről a modell Instagram-posztja alapján a borsonline.hu.

„Külön utakon folytatja a Fehérvár magyar válogatott focistája, Futács Márkó és felesége, Gitta, erről utóbbi számolt be az Instagram-oldalán. A modell februárban adott életet második közös gyermeküknek, ám azóta történhetett valami, ami miatt a szakítás mellett döntöttek” – írja a borsonline.hu.

A csatár és a korábbi szépségkirálynő kilenc évig alkottak egy párt, három esztendeje házasok.

Futács másfél éve futballozik Fehérváron, de a legutóbbi idényt követően a klub jelezte, hogy a labdarúgó a nyári felkészülést csak a második csapattal kezdheti meg. A csatár a 2019–2020-as kiírásban 24 meccsen kilenc gólt szerzett azt NB I-ben.

Hol is kezdjem...Külön folytatjuk... Mindig tudtam, hogy aki keres az talál...Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden... Vagyis azt hittem...Nem tudom,hogy a mai romlott világaban 10-20 év után elvárható-e a hűség, egy dolgot viszont biztosan megérdemeltem volna és az a diszkréció. Nincsen bennem düh, sem harag, hangos szavak sem voltak. Csalódottság és fájdalom van, mert valamit megpróbáltunk és viszonylag gyorsan kudarcot vallottunk. Nem bánok semmit, mert nekem ez egy csodálatos és tökéletes 9 év volt. Az én lelkiismeretem tiszta. Az instán való "pályafutásomat" befejeztem. Mindig is éreztem, hogy ami itt megy az nem jó, de engem is beszippantott ez az egész...Egy privát profilon maradok jelen a privát életemmel. Élő szerződéseim még kötnek az ittmaradásra, így ne haragudjatok, ha csak reklámot fogtok látni mostantól. #mindenokkaltörténik

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik