Labdarúgás: Gattuso Magyarországon van, de nem a Honvédnál

Vágólapra másolva!
2014.05.06. 15:22
Kisebbfajta lavinát indított el a különböző internetes fórumokon a hír, amely szerint az AC Milan korábbi sztárját, az azóta már edzői pályára lépő Gennaro Gattusót ma délelőtt a Magyarországon látták, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

SZAVAZÁS

Ön szerint miért érkezett Gennaro Gattuso Magyarországra?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A Nemzeti Sport megkeresésére több forrás is megerősítette, hogy Gennaro Gattuso Magyarországon tartózkodik, ám azt egyelőre nem tudni, milyen célból érkezett hazánkba.

Az első pletykák nem meglepő módon a Honvéddal hozták kapcsolatba a legutóbb a Palermónál, előtte pedig Vanczák Vilmos csapatánál, a svájci Sionnál is dolgozó edzőt.

A Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway ezzel kapcsolatos megkeresésünkre egyetlen rövid üzenetben válaszolt, méghozzá angolul: „No come” – vagyis nem Kispestre jön Gattuso.

Egyelőre tehát nem tudni, hogy a 2006-ban az olasz válogatottal vb-t, a Milannal pedig kétszer BL-t is nyerő korábbi kiváló futballista miért érkezett hozzánk (egyes pletykák már a Videotonnal és az Újpesttel is összeboronálták).

Az ügyben megkerestük Gattuso ügynökét, az egyik legismertebb olasz menedzsernek számító Andrea D'Amicót – kliensi körét olyan nevek gazdagítják, mint Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero vagy Gianluca Vialli –, aki elmondta, bár tud a magyarországi látogatásáról, ő maga nem tartott az egykori milánói kedvenccel. Megkérdeztük tőle, mi igaz abból, hogy a volt középpályás magyar klubbal tárgyal. Kíváncsi rá, mit nyilatkozott az ügynök? Kattintson ide!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik