nemzetisport.hu 2020.08.08 12:54 Frissítve: 2020.08.08 18:41

Labdarúgás: brutálisan megverték Busai Attilát

A Blikk egy szemtanúra hivatkozva arról számolt be, hogy szerda éjjel az egyik budapesti szórakozóhelyen megverték a korábban több élvonalbeli klubnál is futballozó Busai Attilát.

 

Busai a hírek szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett (Fotó: Meder István)


„A nagy hangzavarban arra lettünk figyelmesek, hogy dulakodás kezdődik. Minden szinte pillanatok alatt történt, nem láttuk pontosan, ki kezdeményezte az ökölharcot, de nagyon megijedtünk”
– mondta a lapnak a szemtanú, aki azt nem tudta megmondani, miért tört ki a verekedés. A Blikknek nyilatkozó férfi szerint Busai egyik szeme ijesztően feldagadt, de az egész arca borzalmasan nézett ki az eset után.

A lap megkereste a rendőrséget is, amelytől a következő tájékoztatást kapta: „A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy IX. kerületi szórakoztatócentrumban egyelőre ismeretlen tettesek bántalmaztak egy férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.”

Mint július végén beszámoltunk róla, a legutóbb az indiai NEROCA FC-ben légióskodó, itthon az MTK-ban, a Ferencvárosban és a Diósgyőrben is megforduló Busai Völgyi Dániellel együtt megfelelt a próbajátékon a svéd harmadosztályú Nyköping BIS együttesénél, azonban végül nem lettek a csapat játékosai. Az ok, hogy a Nyköping egy korábban bundázással kapcsolatba hozott szponzorral akart szerződni, amikor erre a helyi lapok felhívták a figyelmet, elállt az üzlettől, és a magyar játékosok szerződtetése is kútba esett.

2020.09.21 17:05:20

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Megnéztük, mire mentek az NB I-ben az elmúlt két évtized meghatározó válogatott játékosai.

2020.09.20 14:26:41

Labdarúgó NB I H. D.

Nikolics Nemanja duplázott, Márton Gábor csapata könnyedén továbbjutott a legjobb 64 közé.

2020.09.18 19:58:19

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

Menedzsere, Varga Sándor szerint sem könnyű eset, de már 25 éve az egyik legjobb barátja.

2020.09.20 12:07:19

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS

A Tiszaújváros vezetést szerzett odahaza a kispestiek ellen, de a címvédő meg sem állt aztán hét gólig.