KTE: Stokic és Maynard is maradhat, Sadjo és Konate távozott

Vágólapra másolva!
2011.06.28. 12:34
Címkék
A KTE-Ereco labdarúgócsapaténak vezetőedzője, Tomiszlav Szivics a Nemzeti Sportnak nyilatkozott az együtteshez érkező próbajátékosokról és a keretben várható változásokról.

„Sok játékos érkezett hozzánk, és ketten, így a korábban a Budapest Honvédban is megforduló irányító középpályás, Jovica Stokic, illetve a holland védő, Kelvin Maynard is nálunk folytathatja. Sadjo Hamantól elköszöntünk, csakúgy, mint az elefántcsontparti Youssuf Konatétől. A német támadó, Félix Luz Németországban tartózkodik, még nem dőlt el, hogy leigazoljuk-e. A bosnyák Ninoslav Milenkovic már nem edz velünk, de ő nem is próbajátékra érkezett, csak megkért, hadd eddzen a KTE-vel."

S egyelőre úgy tűnik, Foxi Kethevoama is Kecskeméten marad – a közép-afrikai támadó Hajduk Splithez való szerződése ugyanis kútba esett.

„Foxi profi labdarúgó – folytatta Tomiszalv Szivics. – Megviseli az embert, ha nem igazolhat egy nagyszerű együttesbe. Számítok rá a jövőben is, de ez természetesen nem jelenti, hogy nálunk is marad. Az egyik legnagyobb erősítésünk, hogy Vladan Szavics és Alekszandar Alempijevics felépült a sérüléséből. A mezőkövesdi edzőtáborban jó munkát végeztünk, bár az eredmények nem ezt sugallják, hiszen a Debrecen ellen gól nélküli döntetlenre végeztünk, míg a román Gaz Metan Mediastól négy egyre kikaptunk. Sűrű lesz a programunk, hiszen közeleg a kazah Aktobe elleni, július tizennegyedikei Európa-liga-mérkőzés, valamint az NB I kezdete is. Nem fogunk unatkozni..."

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – KECSKEMÉTI TE-ERECO
Érkezett: Igor Pisanjuk (kanadai, Mississauga Eagles FC – Kanada), Gyurcsó Ádám (Videoton, kölcsönbe), Németh Gábor (Vasas)
Távozott: Goran Vujovics (montenegrói, Videoton FC, kölcsönből vissza)
Akivel tárgyalnak: Szántai Levente (Mezőkövesd), Rajczi Péter (Újpest FC), Sós Márkó (Bp. Honvéd – próbajáték), Jovica Stokic (bosnyák, ?), Kelvin Maynard (holland, Olhanense – Portugália, próbajáték), Felix Luz (német, Rot-Weiss Oberhausen – Németország), Dejan Vukadinovics (MTK)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik