KTE: Horváth Ferenc Pakson folytatja - hivatalos

Vágólapra másolva!
2013.06.24. 13:09
null
A Horváth Ferenc (jobbra), Szamosi Tamás edzőpáros kispadot vált: Kecskemétről Paksra költözik (Fotó: NS-archív)
A KTE-Phoenix Mecano labdarúgócsapata ma a hivatalos honlapján erősítette meg szombati hírünket: megszületett a megegyezés Horváth Ferenc vezetőedző ügyében a Paksi FC-vel, a szakember a tolnai együttesnél folytatja a pályafutását.

 

„A két klub hosszas tárgyalások végén állapodott meg a vezetőedző klubváltásáról. Horváth Ferencet követi pályaedzője, Szamosi Tamás is. Horváth Ferenc a 2012–2013-as szezon közben került a KTE élére, a csapat pedig végül a hetedik helyen zárta a bajnokságot az irányításával. A paksiaknál az idény végeztével megüresedett az edzői poszt, és ragaszkodtak a megszerzéséhez. A két klub tárgyalóasztalhoz ült, és végül hosszas egyeztetések végén a KTE lehetővé tette a klubváltást Horváth Ferenc számára, aki így a hétfői napon Paksra távozott. A tulajdonosok, a támogatók és a szurkolók nevében is szeretnénk megköszönni eredményes munkáját, a karrierjéhez további sok sikert kívánunk!” – olvasható a KTE-Phoenix Mecano hivatalos honlapján.

„Mindenekelőtt szeretném megköszönni Rózsa Pálnak és a KTE-nek is, hogy NB I-es edző lehettem, jól éreztem magam Kecskeméten! A váltás oka egyáltalán nem az anyagiakon múlott, hiszen ugyanolyan feltételekkel dolgozom majd Pakson is. Úgy éreztem, kihoztam a maximumot a csapatból, és mivel maximalista vagyok, Pakson olyan lehetőséget kínáltak, amely felcsigázott. Roppant jó viszonyt ápolok a vezetőséggel és Haraszti Zsolttal: amikor befejeztem a játékoskarrieremet, akkor ő volt az, aki rögtön segítő kezet nyújtott. Köszönöm a szurkolóknak, akiknek a szeretetét nem fogom elfelejteni, és a játékosoknak, akik szép jövő előtt állnak! A Paks után mindig a KTE eredményeit nézem meg majd először!"– nyilatkozta a Horváth Ferenc a kecskemetite.hu-nak.

A kecskemétiek arról egyelőre nem számoltak be, hogy kivel pótolják Horváth Ferencet. Információink szerint tárgyaltak az NB II-es Szigetszentmiklósnál dolgozó Zoran Kuntics szerződtetéséről, de mivel az ő klubjával nem tudtak megegyezni, felvették a kapcsolatot a legutóbb Budaörsön dolgozó Bekő Balázzsal is. Úgy tudjuk, ma délután ismét egyeztetnek a kecskeméti vezetők Bekővel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik