KTE: családi okokból Kamerunba ment, de „elvétette” a kontinenst

Vágólapra másolva!
2015.03.06. 07:34
Kalandos pályafutást tudhat maga mögött George Menougong. A 29 éves kameruni származású, ám mára magyar állampolgársággal is büszkélkedő csatár korábban szerepelt Nagykállón, Jászapátiban, a Nyíregyháza Spartacusban, játszott Bőcsön, a Diósgyőri VTK-ban és a Kazincbarcikában, tavaly pedig a Mezőkövesd keretéhez tartozott. Aztán a télen odébbállt, a hírek szerint külföldre készült.

Meglepetésre az alapozási időszakban mégis Kecskeméten tűnt fel, s a felkészülési mérkőzéseken egyre jobban játszott, mégsem lett a KTE futballistája. Pedig Rózsa Pál tulajdonos elismerően szólt róla.Rózsa Pál tulajdonos elismerően szólt róla.

„George Menougong biztató formában játszik, jól megértik egymást Bebetóval, jó szellemű csatár, százhatvan centisen is nekimegy a kétméteres védőnek. A Lombard ellen azonban még nem lesz velünk, mert családi okból Kamerunba utazott.”

Úgy tűnik, George Menougong „elvétette” az irányt, ugyanis Afrika helyett Délkelet-Ázsiába, Indonéziába ment. A tribunnews.com szerint a múlt héten az indonéziai élvonalban szereplő Persib Bandungnál próbálkozott.

Megkeresésünkre Sallói István, a KTE klubigazgatója elmondta, meglepte a kecskemétieket a történet, nem gondolták volna, hogy a bajnoki rajt előtt családi gondokra való hivatkozással lép le a csatár.

„Szerződés nem köti hozzánk George-ot – fejtette ki a klubigazgató. – Ennélfogva számon kérni sem nagyon lehet, ám gond azért akad vele, hiszen füllentett.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik