KTE: Bekő Balázs aláírta a szerződését - hivatalos

Vágólapra másolva!
2013.06.24. 16:17
A KTE-Phoenix Mecano hivatalos honlapja megerősítette a Nemzeti Sport korábbi értesüléseit: Bekő Balázs lesz a csapat vezetőedzője a Paksra távozó Horváth Ferenc helyett.

A Videotonnal bajnoki címet is ünneplő, 41 esztendős tréner hétfőn aláírta kettő plusz egy évre szóló szerződését, amely után már edzést is tart.

Bekő Balázs játékosként közel 300 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, ezek zömét a Videoton játékosaként abszolválta. A fehérváriakon kívül a Gázszer, az FTC, valamint a Vasas mezét is magára öltötte, míg légiósként a Hapoel Jeruzsálemben töltött el egy esztendőt. Az utánpótlás-válogatottak után tagja volt a felnőttkeretnek is.


Edzői karrierjét 2004-ben Nyíregyházán kezdte, onnan egy évvel később visszatért a Videotonhoz, ahol 2007-ig az utánpótlásban tevékenykedett. Ekkor került a felnőttcsapathoz, ahol 2011-ig pályaedzőként számítottak rá, ebben az évben Mezey György mellett bajnoki elsőséget is ünnepelhetett. 2012 nyarán vette át a Budaörs irányítását, a csapattal rögtön NB III-as bajnoki címet szerzett, és végül csak osztályozón maradtak le az NB II-es indulásról” – fogalmaz Bekővel kapcsolatban a KTE hivatalos honlapja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik