P. K. 2020.03.26 08:44 Frissítve: 2020.03.26 09:09

Koronavírus: a válogatott kapus is csatlakozott a gyűjtéshez

Az MTK Budapest sporttudományi munkatársa, Zalai Dávid több futballistával együttműködve jótékonysági gyűjtést szervez a Szent László Kórház javára, hogy segítsék az intézmény munkáját a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

 

Zalai Dávid (MTK Budapest) mint kezdeményező és ötletgazda a hússzoros válogatott Bogdán Ádám (Hibernian FC) és az NB I-es kapus, Hegedüs Lajos (Puskás Akadémia) támogatásával indított jótékonysági gyűjtést. Az alább is olvasható kezdeményezést a tegyjot.hu honlapon tették közzé.

„Jelen kezdeményezés a magyar labdarúgásban sportoló és dolgozó és minden labdarúgást szerető szurkolónak is egy lehetőség az egyéni és a közös győzelemhez – fogalmaz a jótékonysági akció felhívása.– Szurkolóink most nem tudnak támogatni minket, de csatlakozva hozzájuk most nekünk is támogatást kell nyújtanunk. Adományainkkal segítsük a Szent László Kórházat a koronavírus-járvány legyőzésében! Támogassuk a járványügyi központ egészségügyi szakembereit, továbbá a kórházi infrastruktúra és műszerezettség fejlesztését! Játékosok, edzők, szakemberek, vezetők és kedves szurkolók, nyerjük meg EGYÜTT ezt a meccset is! Bár lehet, hogy különböző csapatokban játszunk, dolgozunk, más csapatoknak szurkolunk, de a pályán kívül MI EGY CSAPAT VAGYUNK.

Kedves barátaink, volt csapattársak, edzők, kollégák, sportbarátok!

Vállaljunk felelősséget, mutassunk példát, teljesítsünk! A kezdő sípszó elhangzott, a mérkőzés elkezdődött. Az első félidőre – ami 2020. április 24. éjfélig tart – a cél 25 000 000 Ft összegyűjtése.”

Az akció részleteiről, az adakozás módjáról ide kattintva olvashatnak!

2020.03.30 21:22:19

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2020.03.29 23:36:50

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„Amit ezen a mérkőzésen látni lehetett, az felülmúlta minden néző várakozását.”

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”