P. K. 2019.07.15 18:54 Frissítve: 2019.07.17 14:29

Kisvárda: távozhat a csatár – NB II-es csapattal edz

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint hétfőn az NB II-es Dorognál edzett az élvonalbeli Kisvárda csatára, Délczeg Gergely.

Délczeg Gergely (balra) várhatóan távozik Kisvárdáról (Fotó: Friss Média, archív)

 

Délczeg Gergely a 2017–2018-as idényben három góllal segítette az NB II-ben a feljutást kiharcoló Kisvárdát, ám a tavaszi szezonban megsérült és közben le is járt a szerződése a klubnál. Maradt azonban Kisvárdán, és felépülését követően új szerződést kapott. Az idén tavasszal vissza is tért a pályára, de csak a Kisvárda második csapatában, a megyei első osztályban kapott lehetőséget.

A szerződése ugyan jövő nyárig még Kisvárdára köti a 31 éves csatárt, a klubnál azonban nem számolnak vele, így a nyáron távozhat. Hétfőn az NB II-es Dorog edzésén tűnt fel.     

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Baranyai Ádám (Csákvár), Rubus Tamás (Nyíregyháza Spartacus), Tischler Patrik (Újpest FC, legutóbb kölcsönben Bp. Honvéd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Zöldesi Illés (ZTE FC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek: Nikházi Márk (III. kerületi TVE)
Távozók: Andrij Cserepko (ukrán, FK Minaj – Ukrajna), Horváth Zoltán (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként), Izing Martin (BFC Siófok, kölcsön után végleg), Patrick Mevoungou (kameruni, szabadon igazolható), Matija Misic (horvát, Soroksár, szabadon igazolhatóként), Mihajlo Rjasko (ukrán-magyar, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Mezőkövesd), Vári Barnabás (ETO FC Győr, szabadon igazolható), Hrihorij Zanko (ukrán-magyar, cigándi kölcsön után FK Minaj – Ukrajna)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Pavlo Lukjancsuk (ukrán, Dinamo Kijev II – Ukrajna)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Délczeg Gergely (Dorog), Felipe (brazil), Gosztonyi András (Bp. Honvéd), Lucas (brazil-magyar, Mezőkövesd)

2020.05.28 22:28:13

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Ne félj, babám, pályán a Tabán!

2020.05.28 10:48:26

Labdarúgó NB I P. K.

Pakson már csak a Böde-gólok hiányoznak. Diósgyőri vereségek, felcsúti győzelmek.

2020.05.27 22:21:47

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

2020.05.27 18:07:22

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Semmit sem ér, ha nem nyered meg.