Kisvárda: már nem Dajka László a vezetőedző – hivatalos

Vágólapra másolva!
2019.05.30. 14:57
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda hivatalos honlapján tudatta, hogy már nem Dajka László a vezetőedző. A szakember marad a klubnál más pozícióban, az új vezetőedzőt a napokban jelölik ki.

„Dajka László vezetőedző megbízatása a bajnokság végeztével lejárt, ezért a felek tárgyalásokat folytattak a hogyan továbbról. Ennek eredménye az lett, hogy Dajka László nem vezetőedzői minőségben folytatja a munkát Kisvárdán. Nagy valószínűséggel Dajka László marad a Kisvárda Master Good kötelékében, egyelőre még vizsgálják, hogy milyen szerepkört talál mindkét fél elfogadhatónak. Az új vezetőedzőt a napokban jelölik ki” – olvasható a Kisvárda közleményében.„Dajka László vezetőedző megbízatása a bajnokság végeztével lejárt, ezért a felek tárgyalásokat folytattak a hogyan továbbról. Ennek eredménye az lett, hogy Dajka László nem vezetőedzői minőségben folytatja a munkát Kisvárdán. Nagy valószínűséggel Dajka László marad a Kisvárda Master Good kötelékében, egyelőre még vizsgálják, hogy milyen szerepkört talál mindkét fél elfogadhatónak. Az új vezetőedzőt a napokban jelölik ki” – olvasható a Kisvárda közleményében.

Dajka László tavaly augusztusban vette át a Kisvárda irányítását a megbízott vezetőedzőtől, Kocsis Jánostól, méghozzá igen nehéz helyzetben: az első négy fordulóban egy gólt és egy pontot szerzett a szabolcsi csapat. A küldetést teljesítették, 38 ponttal kivívta a bennmaradást a Kisvárda, és a 9. helyen zárt az NB I 2018–2019-es kiírásában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik