Kisvárda: kezdeményezik a 4 hónapra eltiltott légiós szerződésének felbontását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.16. 18:14
A Kisvárda sportigazgatója, Révész Attila a klub hivatalos honlapjának elárulta: kezdeményezik a négy hónapra eltiltott Anton Sinder szerződésének egyoldalú felbontását.

Mint ismert, az NB I abszolút újoncának, a Kisvárdának a légiósa, Anton Sinder a Ferencváros elleni stadionavató mérkőzésen kapott piros lapot, miután fenyegetően a játékvezető arcába ordított, fejelő mozdulatot tett felé és a homlokuk is összeért.a Ferencváros elleni stadionavató mérkőzésen kapott piros lapot, miután fenyegetően a játékvezető arcába ordított, fejelő mozdulatot tett felé és a homlokuk is összeért.

Révész Attila szakmai igazgató már a mérkőzés után elárulta az NSO Tv-nek, hogy száműzik az első keret csapatából a játékost, aki végül az U17-esekhez került.

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága annak rendje és módja szerint 4 hónapra el is tiltotta minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől, ami azt jelenti, hogy decemberig még az U17-es edzéseket sem látogathatja.

„Ezek után nem maradt más, mint hogy csütörtökön Anton Sindert felmentettük a munkavégzés alól, hiszen a határozat alapján a szervezett edzésektől is eltiltották őt. Kezdeményezzük továbbá szerződésének egyoldalú felbontását" –jelentette ki Révész.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik