Kisvárda: Grozavék a szponzori autókkal utaztak haza Romániába

Vágólapra másolva!
2020.04.03. 09:21
null
Gheorghe Grozavéknak vissza kell vinniük Kisvárdára a szponzori autókat (Fotó: Tumbász Hédi)
Révész Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda sportigazgatója elmondta, bár többször felszólították a maradásra Gheorghe Grozavot és Iasmin Latovlevici-et is, a két román játékos ennek ellenére hazautazott. Ráadásul a klub egyik szponzorától kapott autókkal hagyták el Magyarországot.

 

Mint ismert, a Kisvárda kezdeményezte a két futballista szerződésének felbontását, mert megszegték a megállapodásban foglaltakat.

„A keddi csapattájékoztató előtt a technikai vezetőnek jelezték, hogy nem jönnek – idézi a Bors Révész Attilát. Bár többször felszólítottuk a játékosokat, hogy nem hagyhatják el a várost, amit mindenki megértett, ők múlt hét szerdán mégis hazamentek Romániába. Hogy miért? Nem tudom, Grozavnak még a barátnője is itt lakott.”

„Ráadásul egyikük Temesvár közelében lakik, amely Romániában a vírus egyik gócpontja. Az kell még, hogy behozzanak valamit Kisvárdára, ezt nem hagyhatom, és mivel ez súlyos szerződésszegés, amit nem tolerálunk, kezdeményeztük a szerződésbontást.”

A két román futballista szponzorautóval utazott haza. Révész elmondta, ezeket vissza kell hozniuk, szerdától pedig már nem kapnak fizetést az NB I-es klubtól.

Mindkét labdarúgónak lejárt volna a megállapodása az idény végén. A Kisvárda egyik legjobbjának számító Grozavot korábban a címvédő Ferencvárossal is szóba hozták, míg Latovlevici – aki az NB I-ben egyetlen percet sem játszott, amióta februárban aláírt Kisvárdára – a nyártól valószínűleg a CFR-ben folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik