Megtámadták a kispesti edzőt a játékos rokonai - videó

Vágólapra másolva!
2010.10.04. 09:19
null
Vannak, akik betartják a rendet Kispesten (Fotónk illusztráció)
Címkék
Korábban megírtuk, hogy bilincsben vezették el a rendőrök a Bozsik Stadionból azt a két nézőt, aki a Bp. Honvéd korosztályos csapatának edzőjén, Farkas Tiboron akart elégtételt venni minden bizonnyal azért, mert rokonuk, a török származású Korkut Kendal nem lépett pályára az összecsapáson. A találkozót a Sport Tv közvetítette, cikkünkben most megtekintheti az esetről készült videót.
MEGKERGETTÉK AZ EDZŐT
 
(A Sport Tv felvétele)

 

 

Az afférra a lefújás után került sor, amikor három néző megindult a szakember felé. A nézeteltérést az edző nem úszta meg verbális konfliktussal, a vétkesek megkergették őt, és több taslit is kiosztottak neki, s minden bizonnyal nagyobb pofonokat is kapott volna, ha utolérik...

A találkozót a Sport Tv közvetítette, a mérkőzést a Bp. Honvéd utánpótláscsapata, a Magyar Futball Akadémia 2–1-re nyerte meg a Győri ETO U17-es együttese ellen.

A három rokon közül egyikük egy perc után próbálta lenyugtatni társait, kevés sikerrel. A legfiatalabbnak látszó az öltözőfolyosó melletti kukát is felrúgta, majd ököllel csapkodta a plexit. Mindezt a 17 éves játékosok közvetlen közelében.

A tévében úgy lehetett látni, hogy a támadók az öltözőfolyosón hagyták el a pályát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik